معاون رئیس جمهور در امور زنان مطرح کرد؛
معاون رئیس جمهور در امور زنان مطرح کرد؛
به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در همایش ملی بانوان خیر مدرسهساز اظهار کرد: خیرین مدرسه ساز تمام توان مالی و جانی خود را برای پیشبرد علم و دانش در کشور استفاده میکنند و امیدوارم خداوند به دلهای آنها انرژی بیشتر و سلامتی کاملی عطا کند.
او با اشاره به اینکه عمل صالح در ابتدا برای انسانها و سپس برای آینده و کشور موثر است، گفت: پس از انقلاب گامهای بزرگی در آموزش به ویزه آوزش عالی رخ داد و شاهد برداشتن گامهای بزرگ در این حوزه بودهایم؛ به گفته ارزیابان شاخصهای پیشرفت به خوبی پیش رفته است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده تاکید کرد: در فرآیند مدرسهسازی کیفیت مدارس از نظر مقاوم سازی، حفظ محیط زیست، مدیریت پسماند، توجه به هویت ایرانی در معماری، هوشمندسازی مدارس باید مورد توجه قرار گیرد.
ابتکار با اشاره به اینکه پیش از انقلاب ۳۸ درصد دختران از دسترسی به خدمات آموزشی ابتدایی محروم بودند، گفت: اکنون این رقم به چهار درصد کاهش یافته است البته در شرایط فعلی جمعیت دختران بازمانده از تحصیل سه تا چهار برابر پسران است.
او ادامه داد: اکنون آموزش و پرورش و وزارت کار در زمینه شناسایی و بازگرداندن کودکان به تحصیل، وارد عمل شدهاند؛ البته در این شرایط نمیتوان از نقش خیرین مدرسه ساز غافل شد که به برقراری عدالت آموزشی کمک میکند؛ باید برای دختران و پسران خدمات آموزشی برابر برقرار کنیم.
معاون رئیس جمهور بیان کرد: آموزش و پرورش به مهارتهای زندگی توجه ویژهای داشتهاست چراکه مهارتهای زندگی برای دانشآموزان از اهمیت ویژهای برخوردار است.
ابتکار گفت: هر دانشآموز باید درمدرسهای شرکت کند که بتواند در کنار تحصیلیک مهارت یاد بگیرد تا پس از دریافت دیپلم بتواند به جامعه وارد شود؛ در کنار آموزشهای رسمی نیازمند بحث مهارتافزایی برای جوانان هستیم.
انتهای پیام/
جمعیت دختران بازمانده از تحصیل سه تا چهار برابر پسران است