به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت؛ آمار بازرسیهای انجام گرفته بازرسان سازمان حمایت، صنعت، معدن و تجارت استانها و همچنین بازرسی اصناف در ۸ روز نخست اجرای طرح تشدید بازار در سطح کشور منتشر شد.
روز شنبه هفته جاری در مجموع ۳۰ هزار و ۷۹۰ مورد بازرسی در سطح کشور در بخش عرضه انجام شده است.
بیشتر بخوانید: ضرورت حمایت صندوق تحقیقات و توسعه صنایع
در همین راستا برای ۲ هزار و ۲۸۳ متخلف صنفی پرونده تشکیل و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی هر یک از استانها ارسال شده است؛ بنابراین گزارش، روز دوشنبه بازرسان سازمان حمایت و بازرسان سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانها ۱۵ هزار و ۴۰۴ مورد بازرسی انجام داده و برای یک هزار و ۴۶۷ واحد صنفی و خدماتی گزارش تخلف به ارزش بیش از ۳۱ میلیارد و ۴۶۱ میلیون ریال صادر کرده اند.
همچنین در این روز آمار بازرسیهای اتاق اصناف در سطح کشور ۱۵ هزار ۳۸۶ مورد اعلام شده که موجب تشکیل پرونده تخلف برای ۸۱۶ واحد صنفی با ارزش ریالی بیش از ۲ میلیارد و ۳۲۸ میلیون ریال شده است.
در مجموع در ۸ روز نخست اجرای طرح تشدید بازرسی در سطح کشور، بازرسان سازمان حمایت و سازمانهای صمت استانها و همچنین بازرسان اصناف با ۱۸۷ هزار و ۷۴ مورد بازرسی برای ۱۲ هزار و ۷۲۵ متخلف به ارزش ۴۱۲ میلیارد و ۹۹ میلیون ریال تشکیل پرونده داده و مراتب را جهت بررسیهای بعدی به تعزیرات حکومتی ارجاع کرده اند.
گفتنی است؛ همزمان با تغییر نرخ بنزین در کشور و در راستای جلوگیری از افزایش قیمت انواع کالا و خدمات در سطح عرضه، طرح تشدید بازرسی با همکاری سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، بازرسی سازمانهای صمت استان ها، بازرسی اصناف و همچنین تعزیرات حکومتی در حال اجراست و با هرگونه تخلف گرانفروشی، احتکار و امتناع از عرضه به طور جدی برخورد میشود.
همچنین؛ آمار بازرسیهای انجام گرفته به صورت روزانه منتشر میشود ضمن اینکه مردم کشورمان در صورت برخورد با هرگونه تخلف صنفی به ویژه در حوزه گرانفروشی، احتکار و امتناع از عرضه میتوانند شکایات خود را به ۴ روش حضوری، تلفن ۱۲۴، سامانه ثبت شکایت ۱۲۴ و آپلیکیشن آپ به اطلاع مراجع نظارتی جهت بررسیهای لازم برسانند.
انتهای پیام/