عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: رسانه‌ها در تبیین بزرگی یوم‌اللّه نهم دی کارنامه موفقی در حد خودشان دارند، البته نسبت به عظمت این رویداد، حق مطلب ادا نشده است.

ضرغامیعزت‌اللّه ضرغامی عضو شوراهای عالی فضای مجازی و انقلاب فرهنگی در گفت‌وگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره نقش رسانه‌‌ها در تبیین یوم‌اللّه ۹ دی، گفت: این روز یک حرکت کاملاً فراگیر ملی محسوب می‌شود که ۱۰۰ درصد به طور خودجوش صورت گرفت.

او ادامه داد: با توجه به تردید‌ها و فتنه‌های متنوع و گسترده‌ای که در داخل و خارج کشور انجام شد، میزان آگاهی و بصیرت مردم برای خلق آن حادثه تاریخی اهمیت بسیاری دارد، اما اینکه رسانه‌ها تا چه میزان در تبیین این رخداد موفق بوده‌اند باید گفت که به طور قطع عملکرد رسانه‌ها شایسته عظمت این روز نبوده است و ابعاد مختلف این حرکت عظیم همچنان جای کار دارد و می‌توان آن را از ابعاد مختلف بررسی کرد، روایت دقیقی درباره آن انجام داد و  درباره بسیاری از جزئیات و مشخصات خروش مردم بر علیه نظام سلطه و پایبندی آنها نسبت به اصول انقلاب اسلامی حرف زد و  ابعاد این حادثه را تبیین کرد.

ضرغامی افزود: اگر به نسبت خود رخداد بسنجیم، ما هنوز فاصله بسیاری داریم تا حق عظمت این روز را ادا کنیم، اما در همین حد هم رسانه‌ها توانایی خود را نشان دادند، بنابراین معتقدم که در این باره اقدامات بسیار خوبی چه در رسانه‌های دولتی و چه حاکمیتی و چه در رسانه‌های خصوصی و تریبون‌های مختلف که می‌توانند یک مخاطب فراگیر داشته باشند صورت گرفته است.


بیشتر بخوانید: رسانه ملی در شفاف سازی مسائل کمک کند


عضو شورای عالی فضای مجازی گفت: به خصوص در سطح استان‌ها تجمعاتی به صورت گسترده انجام گرفت و در تاریخ شهرستان‌ها ثبت شد، زیرا من معمولاً در تاریخ نهم دی در جمع مردم استان‌ها سخنرانی دارم  و برای خود من هم جالب است که اگرچه این حوادث در تهران اتفاق افتاد و بسیاری از این استان‌ها هیچ نشانه‌ای از این فتنه و ناآرامی‌ها ندیدند، اما این حرکت گسترده و تدام هرساله آن نشان دهنده یک اتفاق بزرگ در کشور است.

او درباره نقش رسانه‌ها در تبیین بزرگی یوم‌اللّه نهم دی بیان کرد: تا آنجا که من می‌دانم رسانه‌ها به صورت عموم نسبت به این پدیده حساس بودند و نسبت به تبیین آن، اقدامات خوبی انجام دادند و به خوبی روشنگری و قلم به دستان هم مکتوبات خوبی تولید کردند. همچنین کتاب‌های خوبی در این زمینه چاپ شد، مقاله‌های مفیدی نیز نوشته شد و سخنرانی‌های فراوانی هم انجام گرفت؛ بنابراین از این جهت واقعاً رسانه‌ها یک کارنامه موفقی در حد خودشان دارند.

ضرغامی یادآور شد: البته  همان طور که گفتم نسبت به عظمت این رویداد ممکن است حق مطلب ادا نشده و شایستگی این حادثه بسیار بیشتر از این باشد، ولی کارنامه رسانه‌ها نیز بسیار خوب است. البته برخی‌ها متاسفانه با این حادثه تاریخی همراهی لازم را نداشتند، زیرا یا اصولاً اعتقادی به آن نداشتند یا جهت‌گیری دیگری داشتند یا حتی بسیاری از نویسندگان و شخصیت‌ها، خودشان مشمول این آسیب‌هایی هستند که مردم علیه آن‌ها قیام کردند و به خیابان‌ها ریختند؛ بنابراین به طور طبیعی از این رسانه‌ها نمی‌شود بیشتر از این هم توقع داشت و آنها حتی اگر لازم شود ممکن است که بر ضد این حرکت بزرگ هم صحبت کردند و به تحقیر آن دست بزنند، البته معتقدم که چنین رسانه‌هایی در داخل کشور بسیار محدود هستند و در مقابل جریان رسانه‌های مستقل ما نتوانسته‌اند تاثیرگذار باشند.

انتهای پیام/

برچسب ها: نهم دی ، فتنه 88 ، رسانه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار