اردکانیان گفت:  در فاصله ۶ ساله از آغاز دولت تدبیر و امید، ۶ میلیون و ۸۵۰ هزار  نفر تحت پوشش  شبکه آب شرب قرار گرفتند.

خبربه گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، رضا اردکانیان، وزیر نیرو در گفت‌وگو با خبر ۲۱  با اشاره به مصوبه اصلاحیه قانون توزیع عادلانه آب در کشور اظهار کرد:  مصوبه اخیر هیئت دولت مبنی  بر یکپارچه‌سازی شرکت‌های اداری آب و فاضلاب شهری و روستایی در جهت آبرسانی به روستا‌ها، بر اساس خدمات رسانی بهتر و سریع تر رخ داده است.
 
او افزود: این مصوبه به دنبال توسعه خدمات رسانی و افزایش بهره‌مند سازی جمعیت روستایی کشور برای استفاده از آب شرب است،   در فاصله ۶ ساله از آغاز دولت تدبیر و امید، ۶ میلیون و ۸۵۰ هزار  نفر تحت پوشش  شبکه آب شرب قرار گرفتند. همچنین تاکنون ۱۰ هزار و ۳۵۰ روستا نیز آب رسانی شده اند که قصد داریم تا پایان دولت ۳ هزار و ۸۰۰ روستای دیگر را نیز به شبکه یکپارچه استفاده از آب شرب متصل کنیم.

وزیر نیرو بیان کرد: شرایط آب رسانی خوبی در کشور حکم فرماست چرا که در سطع دنیا متوسط بهره مندی از آب شرب زیر ۹۰ درصد بوده این در حالیست که در ایران متوسط بهره مندی از آب شرب در شهار ۱۰۰ درصد و در روستا‌ها ۷۶ درصد گزارش شده است،  


بیشتر بخوانید: بهره‌برداری از دومین تصفیه‌خانه بزرگ کشور تا پایان سال ۹۹

ادغام شرکت های اداری آب و فاضلاب شهری و روستایی خلاف اصل ۴۴ قانون اساسی نیست

این عضو کابینه دولت دوازدهم در پاسخ به این سوال که آیا ادغام شرکت‌های اداری آب و فاضلاب شهری و روستایی خلاف اصل ۴۴ قانون اساسی نیست؟ گفت: خیر این موضوع علاوه بر کوچک سازی دولت به سرعت بخشیدن به ارائه خدمات آب رسانی نیز کمک می‌کند. سرعت خدمات رسانی با این یکپارچه سازی ۲.۵ برابر شده و به جای فعالیت ۲ شرکت و ۲ هیئت مدیره، هر ۲ با یک مدیریت و هزینه‌های کمتر فعالیت خواهند کرد.

اردکانیان در ادامه با اشاره به استفاده کشاورزان از برخی از چاه‌های اطراف زمین کشاورزی برای مصارف صنعتی، بیان کرد: برخی از چاه‌های آب شرب که خاصیت شربی خود را از دست داده اند و  کیفیت مناسب را برای شرب ندارند می‌تواند برای مصارف صنعتی در حوزه کشاورزی مورد  استفاده قرار گیرد. در جهت اشتغال زایی بر اساس ماده ۲۷  و ۲۸ قانون توزیع عادلانه آب، از برخی از چاه‌ها با کارشناسی‌های انجام شده، می‌توان در صنعت گلخانه استفاده کرد.  

او در پایان یکی از مزایای این طرح و استفاده از چاه هایی که خاصیت شرب خود را از دست داده اند در کشت گلخانه ای، تثبیت جمعیت کشور در شهرها و روستاها عنوان کرد.

 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار