او در ادامه گفت: نیازهای فناورانه که در ۵ کانال تخصصی ارائه میشود ، در حوزه آب محیط زیست خشکسالی و فرسایش است.
ابراهیمی افزود: در بحث های تدارکاتی ارتباط شرکتهای دانشبنیان و اقتصاد فردا ( یکشنبه، ۱۰ آذر) ۱۰ قرارداد در صندوق نوآوری و شکوفایی با حضور معاون علمی فناوری ریاست جمهوری منعقد شود.
دبیر ستاد توسعه فناوری های راهبردی آب خشکسالی و افزایش محیط زیست بیان کرد : مجموعه اقدامات ستاد سندی را تحت عنوان سند توسعه فناوریهای آب کشتاری و فرسایش محیط زیست مدون و مصوب کرده ایم.
او ادامه داد: مبنای کار ما این سند است که بتوانیم باتوجه به آن هماهنگی و هم افزایی و مدیریت توسعه در حوزه فناوری های آب خشکسالی و فرسایش محیط زیست ایجاد کنیم .
ابراهیمی تصریح کرد: با توجه به به اینکه فاصله زیادی تا رسیدن به آن اهداف داریم، همواره در تلاشیم تا بتوانیم مدیریت بهتری در این زمینه داشته باشیم.
بیشتر بخوانید: حمایت بنیادهای علوم از نخبگان/ دانش آموزان نخبه با جدا شدن از سایرین متوهم میشوند
دبیرستاد توسعه فناوری های راهبردی آب خشکسالی و فرسایش محیط زیست بیان کرد: درحوزههای مختلف اقدامات جریان سازی را به خصوص در حوزه آب شروع کردهایم، مانند آب شیرین کنها که سه کیلوگاه در آن به نتیجه رسیده است و تمامی قرادادهای ما شرکتهای دانش بنیان هستند.
او افزود: در تلاشیم تا بتوانیم آب سالم و بهداشتی را برای مردم شهر و روستا تامین کنیم و همین طور بیابان زدایی را با روشهای نوین کاهش دهیم.
دبیر توسعه فناوریهای راهبردی آب خشکسالی و فرسایش محیط زیست تاکید کرد: قطعاً ما باید به یک نمونه کامل در دنیا تبدیل شویم به همین منظور باید بتوانیم نیازهای آبی کشور، خشکسالی، مدیریت گرد و غبار و بیابان زدایی را از طریق اقدامات فناورانه حل کنیم.
انتهای پیام /