نیری افزود: در تلاشیم سه هدف تسهیل و رفع موانع از پیش پای شرکت ها و هویت بخشی به شرکت ها احقاق شود. دستگاه های مختلف در حوزه استارتاپ ها ذیل یک سازمان و هرحمایتی که معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری از دانش بنیان ها دارد از شرکت های خلاق نیز حمایت خواهد داشت که در آینده این موارد را پیگیری میکنیم تا نتیجه دهد.
در ادامه سیاوش ملکی فر، معاون توسعه صندوق نوآوری وشکوفایی با اشاره به سال تاسیس و تاریخچه صندوق نوآوری وشکوفایی گفت: صندوق خدماتی چون تسهیلات، ضمانت نامه، سرمایه گذاری و توانمندسازی را طی این چندسال ارائه می کند.
او افزود: در تلاشیم تا سرمایه گذاری های شرکت های خلاق استارتاپی را تاپایان سال بیمه کنیم.
محمد حسن عصاره دبیر ستاد گیاهان دارویی در ادامه این نشست اظهار کرد: ۱۸۰۰ نوع گیاه در ایران وجود دارد که برخی از آنها به خارج از کشور نیز ارسال میشود.
او افزود: هماهنگی برای اجرای یک حرکت جهتی از جمله اهداف ما در بحث شرکت های خلاق است.
عصاره گفت: در تلاشیم تا سال ۱۴۰۴ صادرات چشمگیری در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی داشته باشیم.
در ادامه پرویز کرمی دبیرستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان با اشاره به سخنرانی های صورت گرفته در خصوص شرکت های خلاق گفت: تا دو هفته آینده برای شرکت های آیتی بیس براساس سطح بلوغ استارتاپ یکسری خدمات وپلت فرمی را برای ارائه میکنیم تا از هزینه های آنها بکاهد.
مالک سعیدی مدیر کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری در ادامه نشست با اشاره به سایت کریدور ابراز کرد: شرکت های خالق و دانش بنیان میتواند با شناسه شرکت خود که نام کاربری و رمز ورودشان است از خدمات این سایت استفاده کنند.
او افزود: در این سایت شرکت ها رتبه بندی می شوند و به هرمیزان که رتبه شرکت ها بالاتر باشد از خدمات بیشتری بهره مند می شوند.
سعیدی گفت: با حمایت کریدور شرکت ها می توانند در نمایشگاه های خارجی غرفه داشته باشند و پس از پایان کار و اعلام گزارش نهایی ۷۰ درصد هزینه ها را دریافت کنند.
او تصریح کرد: در برخی کشورها باید نماینده دائم و مستقر داشته باشیم و بر روی صادرات محصولات تمرکز داشته باشد.
در ادامه مدیر شرکت های خلاق ودانش بنیان به بیان گزارش علمکرد سالانه خود پرداختند.
انتهای پیام/