هوشنگ طالبی، رئیس دانشگاه اصفهان در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،اظهار کرد: در سالهای اخیر در ارتباط با صنعت و دانشگاه کارهای جدیدی انجام دادهایم و این مسئله برای دانشگاه باید با تغییر نگاه به صنعت انجام شود؛ به طوری که بتوان تعامل مناسبی بین صنعت و دانشگاه برقرار کرد.
رئیس دانشگاه اصفهان گفت: باتوجه به شرایط اخیر کشور ما در این ۴ سال اخیر در جهت سوق پیدا کردن دانشگاه به جامعه و تعامل با آن در مسائل آموزشی و پژوهشی به سمت صنعت رفتیم و سعی کردیم به جای اینکه پروژهای کار کنیم، ابتدا به شناخت مسائل اصلی پرداخته و آنها را به صورت زیربنایی و زیرساختی شناسایی کنیم.
صنعت، بخشی از دانشگاه است
طالبی ادامه داد: قرار شد که طبق یک برنامه عملیاتی پیش برویم که صنعت را بخشی از دانشگاه بدانیم و به این ترتیب هر عضو هیئت علمی در زمانی مناسب دورههایی از صنعت گذرانده تا بتواند اطلاعات بهتری در اختیار ما قرار بدهد.
او بیان کرد: در دانشگاه اصفهان، سالانه حداقل ۳۰۰ پایاننامه دکترا و حدود یک هزار و ۴۰۰ پایاننامه کارشناسی ارشد داریم که هزینههایی برای ما دارد؛ به همین دلیل با صحبتهایی که با بخش صنعتی داشتیم، تعاملی برقرار شد تا هزینهای دریافت نشود، اما باید بتوانیم علاوه بر شناخت مسائل صنعتی موجود در کشور؛ دانشجویان تحصیلات تکمیلی را به آنها وصل کنیم که این روند با موفقیت انجام شد.
بیشتر بخوانید: تشریح آخرین وضعیت ارتباط صنعت و دانشگاه در کشور
رئیس دانشگاه اصفهان تصریح کرد: در زمینه مهارتآموزی دانشجویان در دانشگاه با ایجاد سرفصلهای جدید و درسهای جدید تفاهمنامهای با سازمان فنی و حرفهای منعقد کردیم که طبق آن یک دفتر در داخل دانشگاه ایجاد کردند که ابتدا نیازهای دانشگاه را بررسی و سپس طبق آن دورههایی را برای دانشجویان برگزار میکند و دانشجویان میتوانند در این زمینه به مهارتافزایی خود بپردازند.
انتهای پیام/