به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ،علی آشتاب مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت : در مجموع چهار هزار و ۸۰۰ کارگر در مناطق سیلزده کشور مشمول بیمه بیکاری شدند که در لرستان نیز فراخوان این مهم اعلام و بر مبنای خود اظهاری کارگران و بررسیهای انجام شده، ۲۲۶ نفر از این خدمت بهرهمند شدند.
او ادامه داد: امسال بیمه بیکاری برای ۲ هزار و ۳۱نفر در استان مقرر شده و با توجه به اهمیت حرفه آموزی، ۲۳۰ نفر از این تعداد برای یادگیری مهارتهای اشتغال، به آموزش فنی و حرفهای معرفی شده اند.
او با بیان اینکه مقرری بیمه بیکاری معادل یک پایه حقوق است تصریح کرد: مقرری بیمه بیکاری به کارگرانی که بدون میل و اراده از کار بیکار شوند تعلق میگیرد که تشخیص آن و تاریخ وقوع بیکاری به عهده واحدهای تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان ادامه داد: در بنگاههای اقتصادی پرداخت مزد و حقوق کارگران از محل کار، تولید محصول و فروش تولیدات است بنابراین محصول کمی و کیفی برای کارگران حائز اهمیت میباشد و هرگونه وقفه در کار تولید و فعالیت بنگاههای اقتصادی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
آشتاب در خصوص شرایط بیمه بیکاری اضافه کرد: هرگونه تغییر یا بازسازی خط تولید، جابجایی کارگاه و ماشین آلات که به منظور کاهش وابستگی و بهینه کردن تولید در راستای سیاست اقتصادی و اجتماعی دولت صورت گیرد، تغییر ساختار اقتصادی تلقی میشود و کارکنان این قبیل بنگاهها که به طور موقت بیکار میشوند در چهارچوب بند الف تبصره ۷ قانون بیمه بیکاری از مقرری استفاده مینمایند.
او تاکید کرد: مدیران و کارفرمایان این بنگاهها موظف هستند طرح تغییر ساختار اقتصادی خود را به تصویب استانها برسانند و اسامی کارکنان مشمول که به طور موقت بیکار میشوند با مدت زمان استفاده از مقرری بیمه بیکاری را اعلام کنند تا پس از تایید و تصویب شورای عالی کار، نسبت به بیمه بیکاری این افراد اقدام شود.
حدود ۲۶۰ هزار کارگر در کشور با دریافت مقرری ماهانه بیمه بیکاری تحت حمایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار دارند.
انتهای پیام/پ