به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ۱۵ آوریل ۱۹۱۲، ساعت ۲:۲۰ دقیقه بعد از ظهر، آنچه به عنوان یکی از لوکسترین و امنترین کشتیهایی که تاکنون ساخته شده است، تصور شد، به کوه یخ برخورد کرد و در سواحل نیوفاند لند غرق شد و جان بیش از ۱۵۰۰ نفر را گرفت. این کشتی که بزرگترین کشتی مسافری جهان در آن زمان بود، در نخستین سفر خود قرار داشت که از ساوتهمپتون انگلیس به سمت نیویورک در حرکت بود.
۷۳ سال طول کشید تا بقایای این کشتی یافته شد و دکتر رابرت بالارد و ژان لوئیس میش بقایای تایتانیک را در اول سپتامبر ۱۹۸۵ مورد بررسی دقیق قرار دادند.
بازیگری که نقش خود را در تایتانیک بازی کرد
بازیگر نقش دوروتی گیبسون که با هواپیمای تایتانیک سفر کرده و زنده مانده بود، در فیلمی به نام "نجات یافته از تایتانیک" بازی کرد که درست یک ماه پس از غرق شدن کشتی ساخته شد. درواقع بازیگر فیلم سکوت آمریکایی؛ دوروتی گیبسون یکی از تقریباً ۷۰۰ بازمانده این تصادف بود.
پس از ورود به شهر نیویورک، بلافاصله فیلمبرداری "نجات یافته از تایتانیک" آغاز شد. این نخستین فیلمی است که وقایع غرق شدن تایتانیک را به تصویر میکشد. در ماه مه ۱۹۱۲، یک ماه پس از این سانحه فیلم ساخته شد. او به خاطر پوشیدن همان لباس و کفشی که در هنگام غرق شدن پوشیده بود مشهور است.
راجر بریوکس نوازنده ویولن سل در گروه موسیقی تایتانیک بود و تنها ۲۱ سال داشت که در هنگام غرق شدن کشتی از دنیا رفت. اما او تا سال ۲۰۰۰ رسماً مرده اعلام نشد، اگرچه همه نوازندگان در ۱۵ آوریل ۱۹۱۲ درگذشتند، اما مرگ او به شکلی عجیب رسما ثبت نشد و حتی هنگامی که وی نتوانست برای خدمت در جنگ جهانی اول حاضر شود برای وی اخطار صادر شد.
دوربینهای شکاری کشتی درون یک کابین با دربهای قفل شده بودند که هیچ کس نتوانست کلید آن را پیدا کند. ناظران کشتی، فردریک فلوت و رجینالد لی در طول سفر به دوربینهای شکاری دسترسی پیدا نکردند و به همین دلیل نتوانستند خیلی دور را ببینند. مأمور دوم کشتی در آخرین لحظه تعویض شد و فراموش کرد که کلید قفل را تحویل دهد. این کلید در سال ۲۰۱۰ در حراج، با قیمت بیش از ۱۳۰ هزار دلار فروخته شد. با توجه به یافتههای رسمی تحقیق در سال ۱۹۱۲، فقط ۳۷ ثانیه بین دیدن یخ و زنگ زدن به کابین فاصله بود.
چندین روزنامه به اشتباه گزارش دادند که این سانحه باعث تلفات نشده است، از جمله روزنامه دیلی میل، تلگراف بلفاست. در مسابقه انتشار سرمقاله درباره این فاجعه، تعداد زیادی از روزنامهها به خانوادهها و عزیزان افراد حاضر در کشتی تایتانیک امید کاذب دادند. روزنامه دیلی میل صراحتا اعلام کرد "هیچ تلف جانی گزارش نشده است"
روزنامههای آمریکایی توانستند از اختلاف زمان استفاده کنند و تیترهای آنها دقیقتر بود. به عنوان مثال، نیویورک تایمز اشاره کرد که احتمالاً ۱۲۵۰ نفر درگذشتند.
شایعه شده است که چند مرد با لباس زنانه سعی در فرار و ورود به قایقها بودند. چهار سال پس از ماجرای تایتانیک، دیکینسون و هلن بیشاپ در سال ۱۹۱۶ طلاق گرفتند. هلن ادعا کرد که شوهرش بی رحمانه سعی کرده با پوشیدن لباس زنانه سوار کشتی شود. مردان بسیاری با این اتهام رو به رو شده اند.
منبع: انتخاب
انتهای پیام/