به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،محمدحسین صفار هرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران کسی تصور ایستادگی در برابر قدرت استکبار به ذهنش خطور نمیکرد، گفت : با پیروزی انقلاب اتفاق بزرگی در دنیا افتاد و آن به چالش کشیدن قدرت استکبار بود.
او با اشاره به تحمیل جنگ تحمیلی به کشورمان در سالهای ابتدایی پیروی انقلاب، گفت : این جنگ قرار بود در مدت کوتاهی منجر به ناکام ماندن حرکت آزادی خواهانه شکل گرفته در کشورمان شود، اما اینگونه نشد و در مقابل انقلاب ما الگویی برای دیگران شد و امروز به کابوسی برای آمریکا و متحدانش تبدیل شده است.
صفار هرندی افزود: در پایان جنگ، استکبار به این نتیجه رسید که از طریق نبرد نظامی نمیتواند به انقلاب ما ضربه بزند، لذا از جبهه فرهنگی و رسانهای درصدد ضربه زندن به ما برآمد و با تمرکز صدها ماهواره و شبکههای تلوزیونی که تنها در یک نمونه آن بیش از ۳۰۰ رسانه فارسی زبان روی منطقه و کشور ما تمرکز کردهاند، به نبرد با ما آمده است.
او افزود: دشمن در این نبرد میخواهد اسیر بگیرد و هدفش به اسارت درآوردن دلها و اندیشه ملت ماست.
او با اشاره به توانمندی تکنولوژیکی دشمن در این نبرد، گفت: در چنین مصاف نابرابری بلحاظ تجهیزات و تکنولوژی، به نظر میرسد باید جنگ را باخته باشیم، اما نکته مهم این است که در این مصاف در کنار توانمندیهای تکنولوژیکی جهت انتقال پیام و تعداد پیام رسانها، قدرت پیام موضوعی مهمتر است و قدرت پیام انقلاب ما به حدی است که وقتی مختصری از آن به ملتهایی که با ما هیچ قرابت فرهنگی، زبانی و دینی ندارند رسیده، آنها را به حرکت درآورده است.
صفار هرندی افزود: به واقع قدرت پیام مهمتر از تعدد پیام رسانها است و این موضوعی است که دشمنان از آن بیم دارند.
عضو مجمع تشخیص مصلح نظام با بیان اینکه باید حرمت قلم را نگه داشت، گفت: قلمی که در مسیر گمراهی مردم بکار گرفته شود، شایسته شکستن است و نه تقدیس.
او با بیان اینکه متاسفانه شاهدیم گاهی در رسانهها قلب واقعیت میشود و همین دروغهای رسانهای جامعه را گمراه میکند، افزود: قلمی که در جهت منافع مردم و دستگیری از رنجدیدگان بکار گرفته نشود و در مقابل جهت تقویت بنیه صاحبان قدرت و ثروت هزینه شود، تقدس ندارد.
او وظیفه اصحاب بسیج رسانه را سنگینتر دانست و گفت: اهل رسانهای که در کسوت بسیجی هم باشد، دنبال موضوعاتی برای رفع مشکلات و آباد کردن جامعه است و باید این جایگاه را ارج نهاد .
انتهای پیام/د