هانی تحویلزاده رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک اطفال درباره خبر جاسازی قرص در شیرخشک در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: ما به عنوان انجمن تولیدکنندگان این خبر را تکذیب میکنیم و این تصویر به قصد تشویش اذهان عمومی طراحی و در فضای مجازی منتشر شده است چرا که شیرخشک با سلامت نوزادان ارتباط دارد و موضوع مهمی محسوب میشود.
رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک اطفال بیان کرد: چرا که خطوط تولید شیرخشک ۱۰۰ درصد اتوماتیک هستند و انسان در خط تولید فعالیت نمیکند و به همین دلیل این امکان وجود ندارد که جسم خارجی در طی فرآیند تولید وارد شیرخشک شود.
تحویلزاده اظهار کرد: درخواست ما از نهادهای امنیتی این است که به موضوع ورود کنند چراکه برخی به قصد تشویش اذهان عمومی و تخریب فضای امنیتی کشور دست به انتشار تصاویر این چنینی میزنند.
رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک اطفال اظهار کرد: اطلاعات گزارش منتشر شده در کنار تصویر شیرخشک با قرص نشان میدهد که خبر حقیقی نیست چرا که گزارشی از شکایت به داروخانه وجود ندارد.
او بیان کرد: شیرخشک در شبکه بهداشت توزیع نمیشود بلکه تنها داروخانهها محل توزیع و عرضه شیرخشک هستند و در صورتی که موارد این چنینی رخ دهد فرد باید به داروخانه مراجعه و داروساز شکایت فرد را ثبت کند، اما در نامه منتشر شده این فرآیند وجود ندارد.
انتهای پیام/
بسيار مجهز و بسته بندي تماما اتوماتيك بود
به جای تکذیب کردن به فکر ریشه یابی باشید
بهرحال که یه موادی رو از یه جایی باید داد به این دستگاه اتوماتیک!!
ایران تنها یک کارخانه شیر خشک دارد که در خاورمیانه هم تک است شاید تلاشی کور برای نابودی این صنعت و تولید راهبردی در ایران است.