مدیرکل هنر‌های تجسمی ضمن بازدید از موزه هنرهای معاصر تهران روند مرمت آن را تشریح کرد.

کار مرمت موزه هنرهای معاصر تهران به کجا رسید؟به گزارش حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، هنرمندان رشته‌های مختلف هنری به همراه هادی مظفری مدیرکل هنر‌های تجسمی و احسان آقایی رئیس موزه هنر‌های معاصر تهران از مراحل مرمت و نوسازی موزه هنر‌های معاصر تهران بازدید کردند.

در این نشست و دیدار هنرمندانی همچون حسین محجوبی، نصرالله افجه ای، کامبیز درمبخش، منیژه آرمین، بهرام کلهرنیا، سیف‌ا... صمدیان، حمید شانس، محمدعلی بنی اسدی، ایرج اسکندری، مهدی حسینی، سعید محجوبی، عباس مجیدی، محبوبه یزدانی، فاطمه کرکه آبادی، امیر راد و مهندس صالحی حضور داشتند.

در ابتدای این نشست هادی مظفری درباره اهمیت مرمت و بهسازی موزه هنرهای معاصر تهران بعد از ۴۰ سال گفت: در دوره‌های مختلف کار‌هایی برای بازسازی و مرمت موزه انجام شده بود، اما هیچکدام از کار‌ها بر اساس اصول مرمت موزه‌ای نبود. در اردیبهشت سال ۹۷ تصمیم معاونت هنری و اداره کل هنر‌های تجسمی مصمم شد تا با همکاری دفتر طرح‌های عمرانی وزارت فرهنگ و ارشاد، کار اساسی مرمت موزه انجام شود؛ اما برآورد‌های اولیه دقیق نبود.

مظفری افزود: بعد از بررسی‌های دقیق دریافتیم که بهسازی و مرمت اساسی موزه زمان بیشتری نیاز دارد؛ به همین دلیل کار در جبهه‌های مختلف موزه آغاز شد. تاکنون حدود ۷۸ درصد از مراحل کار انجام شده و محل گنجینه بعد از انتقال آثار به محل موقت در حال مرمت و بهسازی است.

مجید حبیبی نژاد مدیر کنترل پروژه بهسازی موزه هنر‌های معاصر تهران نیز با تصاویر و توضیحات مستند در خصوص مرمت و بازسازی و میزان پیشرفت کار در موزه گفت: کار مرمت موزه در دو فاز اصلی انجام شد، فاز نخست ترمیم و بهسازی ساختمان و بروز رسانی سیستم تاسیسات و نورپردازی گاری‌ها و سیستم‌های امنیتی بود و فاز دوم هم بهسازی و افزایش فضای گنجینه بوده است.

حبیبی نژاد گفت: حفظ ارزش‌های کالبدی ساختمان موزه برای ما بسیار مهم است و در تمام مراحل کار این مساله مد نظر بود؛ و مرمت ورق‌های مس در همین راستا انجام شده است. در حال حاضر بیش از ۷۸ درصد از کار مرمت موزه به انجام رسیده است.

در ادامه احسان آقای رئیس موزه هنر‌های معاصر تهران نیز گفت: یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های ما در مرمت موزه، استفاده بهینه از گنجینه و فضا‌های موزه بوده است و در برنامه‌های آینده موزه، حتما بخشی از فعالیت‌های موزه مربوط به گنجینه خواهد بود.

رئیس موزه هنر‌های معاصر تهران افزود: یکی از مسائلی که در موزه مغفول مانده بود، کارگاه مرمت بود که در دوره‌ جدید کارگاه مرمت موزه نیز راه اندازی خواهد شد.  در پایان هنرمندان از بخش‌های مرمت شده موزه هنر‌های معاصر تهران بازدید کردند.

انتهای پیام/ 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار