مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل از اجرای پروژه‌های متنوع در شمال استان خبر داد و گفت: این پروژه‌ها با احصا نیاز هر منطقه تعریف شده است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، نادر فلاحی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل گفت: شهرستان‌های شمالی استان ویژگی‌های منحصربه فردی در حوزه گردشگری دارند که با تعریف پروژه‌های متنوع به دنبال توسعه گردشگری شهر‌های شمالی استان هستیم.

او افزود: با تلاش‌های صورت گرفته در معاونت صنایع دستی و پیگیری‌های انجام یافته در خصوص تکمیل پرونده ورنی مغان، این اثر امسال و همزمان با روز جهانی مالکیت فکری و معنوی نشان جغرافیای بین‌المللی دریافت کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل ادامه داد: اصالت، مرغوبیت، نوآوری و بازاریابی از مهم‌ترین عوامل انتخاب این اثر برای دریافت این نشان بین المللی بود که در تحقق توسعه پایدار در استان اردبیل به ویژه در منطقه مغان نقش بسزایی خواهد داشت.

فلاحی با اشاره به دیگر اقدامات انجام یافته در شهرستان‌های شمالی استان، گفت: کاوش قلعه تاریخی اولتان نیز در اولویت برنامه‌های کاوش معاونت میراث فرهنگی در سال آینده قرار دارد که در صورت تامین اعتبار از بهار سال آینده آغاز شد.

او افزود: همچنین پیشنهاد تبدیل این قلعه تاریخی به پایگاه ملی نیز از سوی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان به وزارت میراث فرهنگی داده شده است که در صورت تصویب آن از محل اعتبارات ملی برای این مجموعه تاریخی هزینه خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گفت: هم مرز بودن شهرستان‌های شمالی استان با کشور جمهوری آذربایجان این فرصت را ایجاد کرده تا با حضور گردشگران سلامت از این کشور در استان اردبیل ظرفیتی برای سرمایه‌گذاری در این حوزه در استان اردبیل به وجود آید.

فلاحی تصریح کرد: بیش از ۷۰۰ هزار نفر از گردشگران آذری در طول یک سال از پایانه مرزی بیله سوار وارد این استان می‌شوند که بیش از ۳۰ درصد آن‌ها با هدف دریافت خدمات درمانی به اردبیل سفر می‌کنند.

او افزود: برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای ساماندهی گردشگران سلامت در سطح استان انجام گرفته است که دیگر دستگاه‌های متولی نیز با تاکید استاندار محترم برای انجام آن تلاش می‌کنند.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تاکید کرد: همچنین در راستای ارایه خدمات بهتر به مسافران و گردشگران آذری یک مجتمع رفاهی و گردشگری با کمک بخش خصوصی در شهرستان بیله سوار در حال احداث است.

فلاحی با اشاره به کاوش‌های انجام گرفته در سال گذشته و امسال در شهرستان گرمی، بیان داشت: اولین موزه باستانشناسی در این شهرستان با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال در حال ساخت است که تا پایان سال به بهره‌برداری خواهد رسید.

او افزود: در این راستا همچنین عملیات ساماندهی دریاچه گیلارلو گرمی با هدف توسعه گردشگری در این منطقه در حال انجام است که در صورت انجام به نگین گردشگری شمال استان تبدیل خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل گفت: پارسال و امسال بیش از ۱۰ مجوز بومگردی در ۴ شهرستان شمالی استان صادر شده است که می‌تواند ظرفیت بسیار خوبی برای شناساندن ویژگی‌های تاریخی، سنتی و فرهنگی این منطقه برای گردشگران داخلی و خارجی خواهد بود.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ش
۱۴:۵۹ ۱۰ دی ۱۳۹۸
ازطرح توریسم درمانی خبری نبود