معاون علمی و فناوری رییس جمهور گفت: حذف سیستم‌های سنتی باعث می‌شود درآمد‌ها بیشتر شده و افراد تحصیل‌کرده به اشتغال گرفته شوند.

ضعف زیرساخت‌های استان کرمان در حوزه فرهنگی و علم و فناوریبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،  سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور عصر امروز دهم دی‌ماه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان کرمان با اشاره به سفر چند ماه قبل خود به استان کرمان گفت: از سفر چند ماه قبل تا به امروز، خوشبختانه اتفاقات بسیار مثبت و رو به جلویی در استان کرمان افتاده است که نوید روز‌های خوبی را می‌دهد.

او از عقب ماندگی‌های استان کرمان سخن به میان آورد و اظهار کرد: زیرساخت‌های استان کرمان در حوزه فرهنگی و علم و فناوری تا حدودی ضعیف است و مشکلات جدی زیرساختی در این استان مشاهده می‌شود که بیشتر مشکلات زیرساخت‌های فرهنگی است که نشان می‌دهد با توجه به پیشینه تاریخی مردم این منطقه نشان می‌دهد که باید مردم کرمان در ابتدا خودشان را باور کنند، اما در مجموع اتفاقات خیلی خوبی در کرمان و رفسنجان در حال رخ‌دادن است.

معاون علمی و فناوری رییس جمهور یکی از اولویت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را مقابله با تحریم‌ها دانست و بیان کرد: حرکت کرمان هم در پارک علم و فناوری در سطح شهر و دانشگاه و هم در جهت‌گیری جدیدی که دانشگاه‌ها گرفتند، بسیار امیدوارکننده است و بسیاری از شرکت‌های دانش‌بنیانی که در رفسنجان دیدم در سطح کشوری عمل می‌کنند.

او با بیان اینکه حذف سیستم‌های سنتی باعث می‌شود درآمد‌ها بیشتر شده و افراد تحصیل‌کرده به اشتغال گرفته می‌شوند خاطرنشان کرد: حضور شرکت‌های دانش‌بنیان موجب می‌شود درآمد سیستم بالا برود و زمینه اشتغال برای قشر تحصیل‌کرده را مهیا کند.

 حجت‌الاسلام حسن علیدادی‌سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان کرمان نیز در این دیدار گفت: استان پهناور کرمان ظرفیت‌های زیادی دارد و دارای مردمی سخت‌کوش و نخبه در سطح ملی و جهانی است.

او بیان کرد: حرکت‌های جدی و خوبی در زیرساخت‌های کرمان شروع شده همان‌گونه که راه را در بحث فناوری باز کرده‌اید در حوزه فرهنگی هم امیدواریم اتفاقات خوبی بیفتد.

محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار گفت: با حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان فهرستی از اقلام و قطعات مورد نیاز شرکت‌های بزرگ اقتصادی استان احصاء شده است که شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند با این فهرست کالا‌های وارداتی را داخل استان کرمان تولید کنند و انتظار داریم در مدت کوتاه ۳ ساله بیش از ۵۰ درصد این اقلام در خود استان ساخته شود.

او ادامه داد: تفاهم‌نامه بین مراکز فناوری و حوزه علمیه در قم موضوعی بوده که ما شروع کرده‌ایم که در حوزه جنگ نرم و فرهنگ شاهد آغاز تحولی عظیم باشیم.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: یک نگاه کلی به مسائل علمی و فناوری وجود دارد. هر استانی که ظرفیت بیشتری دارد در این حوزه پیشرفت می‌کند که در استان کرمان هم در این زمینه اتفاقات خوبی رقم خورده است.

حل مشکلات کشور در گروی ترویج اقتصاد دانش بنیان

در ادامه این دیدار محمدمهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اگر اقتصاد دانش بنیان را در کشور ترویج دهیم بسیاری از مشکلات کشور حل خواهد شد افزود: باید با همکاری همه ارکان حکومتی با محوریت بخش خصوصی، بتوانیم اقتصاد دانش بنیان را در کشور بنا نهاییم.

رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به راه اندازی قرارگاه اقتصاد دانش بنیان در کرمان اشاره کرد و گفت: این اقدام در راستای شکل گیری قرارگاه اقتصاد مقاومتی در استان کرمان است که مبتنی بر اقتصاد دانش بنیان بوده و شاخص‌ترین ویژگی آن نیز تقویت شرکت‌های دانش بنیان، پشتیبانی از استارت آپ ها، حمایت از سمن‌های جوان و خلاق و مشارکت مردم در پروژه‌های اقتصادی است.

انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.