به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد تقی جغتایی، مشاور وزیر در امور توانبخشی صبح امروز در مراسم ششمین سمینار تازههای الکتروتراپی که در هتل المپیک برگزار شد، اظهار کرد: امروزه به دلیل افزایش سن امید به زندگی و تغییر سبک زندگی، نیاز و تقاضا برای دریافت خدمات توانبخشی به ویژه فیزیوتراپی در کشور افزایش پیدا کرده است.
او ادامه داد: امروزه بیماریهای غیرواگیر بیشترین عامل مرگ و میر در دنیا شده است؛ بعد از فشار خون و مشکلات قلبی و عروقی، آلزایمر سومین عامل مرگ و میر است.
مشاور وزیر در امور توانبخشی تاکید کرد: در حال حاضر حجم جراحی ستون فقرات خیلی زیاد شده است و معتقدم پیشگیری، نقش مهمی در حفظ و ارتقا سلامت مردم دارد.
لزوم پذیرش دانشجویان در مقطع دکتری حرفهای فیزیوتراپی
در ادامه مراسم احمد موذن زاده، رئیس انجمن فیزیوتراپی اظهار کرد: یکی از کارهای مهم بازنگری آیین نامه انجمن و بازسازی تشکیلات است و برای اولین بار انتخابات انجمن فیزیوتراپی به صورت الکترونیکی انجام شده است.
او ادامه داد: انجمن فیزیوتراپی مذاکراتی با اعضای شورای نظام پزشکی و معاون درمان وزارت بهداشت در زمینه شرح وظایف همکاران فیزیوتراپ ما داشته است و این موضوع به تصویب شورای عالی نظام پزشکی و معاونت درمان رسیده است.
رئیس انجمن فیزیوتراپی بیان کرد: یکی از دغدغههای جدی انجمن فیزیوتراپی، استاندارد سازی تمرین درمانی است. در این زمینه مکاتباتی با شورای عالی بیمه انجام شده است و خوشبختانه باید بگویم که استاندارد سازی تمرین درمانی به تصویب وزارت بهداشت رسیده است.
موذن زاده ادامه داد: بازنگری آیین نامه تاسیس مراکز فیزیوتراپی یکی از اولویتهای اصلی انجمن فیزیوتراپی است.
او ادامه داد: دکتری حرفهای فیزیوتراپی یکی از موضوعات مهم در انجمن فیزیوتراپی است، یک دوره در مقطع دکتری حرفهای فیزیوتراپی در سال ۹۱ پذیرش شده که دانشجویان در سال ۹۶ فارغ التحصیل شدهاند.
موذن زاده با اشاره به اینکه سالانه ۷ هزار دانشجو در پاکستان در دکتری حرفهای فیزیوتراپی پذیرش میشوند، گفت: اگر ما بخواهیم از دیگر کشورها عقب نمانیم؛ باید پذیرش دکتری حرفهای فیزیوتراپی را مجدد در کشور انجام دهیم.
انتهای پیام/