به گزارش حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در مراسم یادبود عروج شهدای پرواز ۷۵۲ به ویژه فارغ التحصیلان سمپاد و دانش پژوهان المپیادی در باشگاه دانشپژوهان جوان با اشاره به اینکه ایران اکنون داغدار و شریک خانوادههای این فرزندان است، بیان کرد: شهادت همه افراد به ویژه افرادی که دایره وجودی و تاثیرگذاریشان گسترش پیدا کرده و آینده کشور در دست آنهاست؛ بسیار سختتر است.
حاجیمیرزایی افزود: به عنوان وزیر آموزش و پرورش و به نمایندگی از این مجموعه بزرگ برای خانوادههای آنها آرزوی صبر دارم؛ مرگ و زندگی برای انسانهاست و همان خدایی که خلق میکند، خدای موت هم است.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه یکی از سنتهای حاکم بر زندگی انسانها سنجیدن انسانهاست، گفت: تا زمانی که ظرفیتهای آنان آشکار شود، همه آنها در معرض سنجش و مورد آزمایش الهی هستند، این مصیبتها هم برای سنجش ماست و کسانی موفق هستند که صبوری میکنند.
حاجیمیرزایی به شهادت سردار سلیمانی هم اشاره کرد و گفت: برای ما فقدان شهید سلیمانی بسیار دشوار بود، اما در برابر قضای الهی ناگزیر به رضایت هستیم و باید در انتظار صبح شکوفایی باشیم که این مسایل سنگین برای ما جبران شود.
بیشتر بخوانید: برگزاری اولین جلسه هیئت امنای سازمان سمپاد طی هفته جاری
در ادامه حاجی میرزایی در جمع خبرنگاران درباره برنامههای سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: این مجموعه به سازمان تبدیل شد و اساسنانه آن تصحیح و ابلاغ شده است علاوه بر آن ترکیب هیات امنای این سازمان هم مشخص است.
او مشکلات معلمان مدارس تیزهوشان اشاره و اظهار کرد: مسائلی از قبیل امکانات رفاهی و مسائل حق الزحمه را شاهد هستیم که امیدواریم بتوانیم کاستیها را جبران کنیم.
وزیر آموزش و پرورش درباره گلایه فرهنگیان نسبت به رتبه بندی گفت: فرهنگیان متناسب با رتبه تخصصی و علمی خود در ۵ گروه رتبه بندی شدند و افرادی که در گذشته رتبههایی را دریافت کردند، بر اساس همان رتبه قبلی طرح برایشان اجرا میشود.
او تاکید کرد: این کار برای ۷۰۰ هزار معلم انجام شده است و هیچ کدام از افراد شرایط یکسانی ندارند با وجود روز گذشته استانها با معاونت برنامه ریزی هماهنگی کردند و مقرر شد هیات ممیزه در صورت امکان در بخشهایی تغییر ایجاد کند.
انتهای پیام/
چکار کنم
واقعا این انصاف است
این طرح که باید سال ها پیش اجرا میشده حالا که دیرتر اجرا شده تقصیر من چیست
خیلی جالبه
این طور هیچ معلمی حاضر به کار در روستا نمیشه
رتبه 5 دارم افزایش حقوق 480 هزار تومان بوده است قراربود 680 تا 720 هزارتومان بدهید از ده درصد افزایش بیشتر برای معلمان ابتدایی ونیروهای بالای 24 سال هم خبری نیست
فقط بضرر ما معلما شده
یه رتبه بندی اضافه شده در حالی که رتبه های ارشد و خبره و اینا دیگه حذف شده و کلا ما دیگه نمیتونیم بگیریم
از طرفی هم تعجیل حذف شده و منی که تا محل کارم ۴ ساعت راهه و تو منطقه محروم درس میدم با معلمی که کنار خونش درس میده هیچ فرقی ندارم
چرا تعجیل برداشته شده؟مگه معلم کم زحمت می کشه
اگر معلم نباشه هیچ دکتر و مهندسی وجود نخواهد داشت
خواهش میکنم به قشر زحمت کش فرهنگیان رسیدگی بشه مانند سایر کشورها که بیشترین حقوق رو فرهنگیان دریافت میکنند.آقای وزیر حرف دل معلما رو گوش بدید
چرا تعجیل برداشته شده؟مگه معلم کم زحمت می کشه
اگر معلم نباشه هیچ دکتر و مهندسی وجود نخواهد داشت
خواهش میکنم به قشر زحمت کش فرهنگیان رسیدگی بشه مانند سایر کشورها که بیشترین حقوق رو فرهنگیان دریافت میکنند.آقای وزیر حرف دل معلما رو گوش بدید
من فارق التحصیل بهمن نود پنج هستم و این سه سال خدمتم را با این امید گذراندم که بهمن رتبه پایه حرفه ایی بگیرم الان با اجرای این رتبه بندی نه تنها این رتبه را نمی گیرم بلکه با سه سال سابقه مجبورم با کسانی که کمتر ازمن سابقه دارند در یک رتبه قرار بگیرم ورتبه یک باشم ایا این انصاف است!!! لطفا این رتبه هایی که حق ماست را برای ما اعمال کنین نه اینکه حذف کنین.
ما را به خیر ت وامید نیست شر مرسان
این نوع رتبه بندی فقط به ضرر ماست رتبه های قبلش بهتر بود
اگر ما نخواهیم شما کاری برای معلمین انجام دهید چه باید کنید
جناب وزیر مارا به خیر شما هیچ امید نیست لطفا شر مرسان
این همه تبلیغات و هوااار زدن برا رتبه بندی نهایت این شد که هیچ احدی از معلمان از این طرح رضایت ندارن
ما دبیرانی که ورودی سال 91 دانشگاه فرهنگیان هستیم
باید بهمن ماه رتبه پایه میگرفتیم!بهمن سال ۹۸ ارتقا رتبه رو که به ما نمیدن.. الان هم در رتبه بندی برای ما حکم صادر نشده و هرروز ادارات مناطق شیوه نامه های جدیدی به ما میگن! درنهایت خبرها حاکی از این شد که ما باید آزمون بدیم تا بتونیم تازه رتبه ۱ بگیریم و حکم واسمون صادر بشه!!!!
درصورتی که استان ارومیه و کردستان و کرمان حکم تمامی دبیران ۹۱ مانند مارو صادر کردند!!!!!
وهمینطور علوم تربیتی های ۹۱ هم رتبه حرفه ای گرفتن و هم رتبه بندی شدن!!!!
ولی ما دبیری های استان تهران که الان درحال ورود به سال چهارم کاری خودمان هستیم بدلیل اینکه دانشگاه به ما واحد اضافه کرد و نتونستیم مثل همکاران رشته علوم تربیتی فارغ التحصیل بشیم نه رتبه پایه به ما میدن و نه رتبه بندی میشیم و باید آزمون بدیم تا کمترین رتبه رو بگیریم؟؟؟
رو چه معیاری ما را جدایی از بقیه همکارانمان میدانید؟؟؟ چرا استان های دیگر احکام رو صادر کردند ولی هنوز احکام ما صادر نشده !برچه اساسی سایر همکاران صلاحیت بالاتری دارندو آزمون ندادن و ما فقط باید آزمون بدیم؟
مگر بقیه همکاران که رتبه های پایه و حرفای و خبره گرفتند صلاحیتشان با آزمون مشخص شده بود؟؟؟ چرا ففط بخاطر اینکه دانشگاه ۳ ماه مارو دیرتر فارغ التحصیل کرد و نتونستیم قبل از مهر رتبه پایه بگیریم حالا بخاطر رتبه بندی شدن باید آزمون بدیم؟؟؟
ما که سه سال کامل با عشق تدریس کردیم و حتی زنگ های تفریح هم به جای پرداختن به استراحت خودمان! سوالات دانش آموزان را برطرف میکنیم...
ازتون تقاضا داریم احکام ماروهم صادر کنید مانند تمامی همکاران عزیزمان...باسپاس
دانشجو معلمان ورودی ۹۱ تقریبا هم سن و سال شما هستند.خواهش می کنم مدافع حقی که ازشون گرفته شده باشین
دوما: بعضی از موارد رو مثل تعجیل رو حذف کردید؛ میشه بفرمائید چطور میخواید برای مناطق محروم معلم بفرستید؟
شما تا دیروز داشتید التماس می کردید که معلمان در صورت امکان ۳۵ سال خدمت کنند حالا با این گندهایی که داری میرنی از سال بعد بیفت دنبال معلم برای مناطق محروم
چرا این طرح ها کلیت نداره وشامل بازنشسته های فرهنگی نمی شه؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا این طرح ها کلیت نداره وشامل بازنشسته های فرهنگی نمی شه؟؟؟؟؟؟؟؟
ورودیهای91دانشگاه فرهنگیان
همه ورودیان به دانشگاه سال ۱۳۹۱ در یک تاریخ مشخص شروع به تحصیل کرده و قرار بود بعد از دوره چهار ساله(کارشناسی) وارد حرفه ی معلمی بشیم.
(یعنی مهرماه سال ۱۳۹۵)
در سال آخر تحصیل، دانشگاه تعدادی واحد عمومی رو به رشته های دبیری اضاف کرد و باعث شد که ما بعد از مهر سال۹۵ فارق التحصیل بشیم.
(بعضی ها اواسط مهر و بعضی ها که تعدادواحد بیشتر اضاف شده بود بهمن ماه فارغ التحصیل شدیم)
و به دلیل کمبود نیروی آموزشی در سال ۹۵ طبق فرمهایی که از طرف اداره کل اموزش و پرورش مناطق مختلف کشور به دانشجویان داده شد، در مهر ۹۵ با عنوان نیروی حق التدریس شروع به کار کردیم تا واحدهای تحمیلی دانشگاه را پاس کنیم.
الان که در بهمن سال ۹۸ قرار داریم ما دارای سه سال سابقه تجربی هستیم...
و باید رتبه پایه رو بر اساس بخشنامه سابق، مهر ۹۸ به ما میدادن
و با توجه به رتبه بندی جدید در گروه رتبه بندی قرار می گرفتیم.(یعنی از مقدماتی به پایه و صدور حکم پایه و از پایه به رتبه بندی جدید و صدور حکم رتبه بندی جدید)
که با ورود به نظام رتبه بندی جدید احکام قبلی صادر نگردیده و به همه معلمان دوره ذکر شده گفته شد که بعد از آزمونی که قرار است برگزار شود(آزمون صلاحیت عمومی و تخصصی معلمان) به شما یک رتبه تعلق گرفته خواهد شد...که در این صورت احکام قبلی لحاظ نمیشود و باعث میشود که فقط یک رتبه به ما تعلق بگیرد.
در صورتی که به هم دوره های ما در رشته آموزش ابتدایی که همزمان مشغول تحصیل شدیم و همزمان وارد کار شدیم موارد فوق الذکر و دو حکم صادر شده است.
لذا ما همه معلمان ورودی۹۵ از شما خواستاریم مشکل ما را با وزیر اموزش و پرورش در میان گذاشته و مشکلات این حوزه از نظام رتبه بندی جدید در کنار مشکلات بخش های دیگر رتبه بندی را به جناب وزیر برسانید.
با تشکر
امیدوار بود آدمی به خیر کسان مرا به خیر تو امید نیست شر مرسان
جناب وزیر.اول مهر۹۸بازنشست شدیم .چرارتبه بندی برای شامل نمیشود لطفا انصاف داشته باشید
جناب وزیر اول مهر۹۸بازنشسته شدیم چرارتبه بندی شامل مانمیشود.شمابایداول مهرکه آخرین حکم تلقی میشود صادرکنیدبعد اونوصفرکنید
یکسال تمام به طور میانگین هر روز ۵ دقیقه در صدا و سیما تبلیغ افزایش حقوق و طرح رتبه بندی معلمانو میگین. تبلیغات گسترده ااما در عمل هیچ. شما مدافع حقوق معلمان نبودید بلکه جارچی آبروی معلمان و قشر فرهنگی بودین و تمام
چرا این چنین قانونی رو اجرا میکنید :که نه از شفافیت برخوردار و نه همه گروه ها رو در برمیگیره و نه مسئولین اداری استان ها توجیه شدند.
من ورودی ۹۱ فرهنگیانم !!!
ما فرهنگیان مخالفت خود را با تصویب تبصره دو اصلاحیه ماده ۱۰۵ بند ۵۱ نامه شماره ۱۳۵۷۱۶ / ۵۰۷۰۰ مورخ ۲۷ / ۱۰ / ۹۷ ( حذف سنوات دوران تربیت معلمی و دبیری از سنوات بازنشستگی ) که در نامه ریاست محترم جمهور مبنی بر لایحه اصلاح و دائمی نمودن قانون مدیریت خدمات کشوری آمده است ، اعلام می داریم .
امید است اثرات منفی تصویب این طرح در بین جامعه فرهنگیان کشور ، دانشگاه های تربیت دبیر و اشتغال جوانان مورد بررسی نمایندگان محترم قرار گیرد .
در پایان از نمایندگان محترم می خواهیم موافقت یا عدم موافقت خود با حذف این تبصره را به صورت رسمی به فرهنگیان حوزه انتخابیه خود اعلام نمایند تا نمایندگان موافق و مخالف حذف این تبصره مشخص گردند.
واقعا این مدل طرح رتبه بندی با اونی که میگفتن زمین تا اسمون فرق داره
بنده به مدت 10سال تو منطقه صفر مرزی درحین خدمت میباشم اما الان با این وضعیت هیچ تفاوتی بین شهر و روستا نیست .واقعا انصاف نیست روزی 200کیلومتر برم روستا و برگردم .جالبتر از این قضیه اینه که همکار بنده با یک ورودی با یک مدرک و با یک سابقه حدود 400هزار از من بیشتر میگیره ایا واقعا انصافه
لطفا در صورت امکان پیگیری شود.باتشکر