او حفاظت از خاک را بهعنوان مهمترین رسالت در حوزه منابع طبیعی دانست و افزود: تهدیدهایی که در این حوزه مطرح است در برخی از نقاط مشکل ساز شده به همین علت سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری رویکردهای جدی نسبت به حفاظت از خاک خواهد داشت.
او افزود: اعتبارات سال ۹۸ عملیات آبخیزداری از محل صندوق توسعه ملی در سطح ۳۸۴ هزار هکتار در ۱۵ حوزه آبخیز در شهرستانهای استان تعریف شد.
رئیس اداره کنترل سیلاب و آبخوان داری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان با اشاره به اینکه ۳۰ میلیارد و ۸۸۰ میلیون تومان اعتبار برای طرحهای آبخیزداری مصوب شد، گفت: از این مبلغ ۱۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان اعتبار تخصیص پیدا کرده است.
او یادآورشد: با توجه به اعتبارات تخصیص داده شده ۲۶ قرارداد آبخیزداری که شامل ۶۴ سازه خاکی، سنگ و ملات، سرشاخه گیر بتنی، گابیونی در ۱۵ حوزه مورد نظر مورد بررسی قرار گرفت.
شادمهری افزود: با توجه به اعتبار تخصیص داده شده تا کنون ۱۹ مورد از سازهها ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار بوده و ۱۰ سازه از سازههای اشاره شده به اتمام رسیده و آماده بهره برداری شد.
او نهال کاری را از اهداف آبخیزداری و سیاست سازمان اعلام کرد و گفت: در جهت مدیریت بهتر در خصوص معیشت آبخیزنشینان و حفاظت آب و خاک اراضی کشاورزی متقاضیان که به صورت شیبدار و کم بازده هستند با سطحی ۶۷۷ هکتار در سطح ۱۵ حوزه مورد نظر نهال کاری مثمره با خرید گونههای باغی شامل گردو، توت، گل محمدی و یونجه با مشارکت مردم مورد اجرا قرار میگیرد.
رئیس اداره کنترل سیلاب و آبخوان داری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان خاطرنشان کرد: در جهت استفاده بهینهتر از مشارکت مردمی در امر آبخیزداری و مدیریت سیلاب و حافظت آب و خاک در مناطق دشتی به ویژه شهرستان گنبد با احداث بندسار با نظارت آبخیزداری و مشارکت صاحبان اراضی صورت میگیرد.
انتهای پیام / ن