به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، بابک قرالی رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی قزوین در مراسم رونمایی از ۲ رقم انگور مقاوم به سرمای پاییزه و بهاره گفت: این رقمها که از طریق مطالعات مرکز تحقیقات انگور تاکستان به دست آمده، مناسب تازه خوری است و ماندگاری بالایی هم دارند.
قرالی افزود: با وجود تولید بالای انگور در استان قزوین و کشور در صادرات محصول تازه با مشکلاتی روبرو هستیم که کشت این ارقام به رفع آنها کمک میکند.
او اضافه کرد: ارقام مناسب انگور که در مرکز تحقیقاتی انگور موجود است را به شکل رایگان و یا با هزینه بسیار کم به باغداران قزوینی و دیگر نقاط کشور ارایه میکنیم.
رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی قزوین گفت: ارقام معرفی شده مقاوم به سرمای پاییزه و همچنین بهاره هستند.
قرالی افزود: هزار و ۱۰۰ رقم انگور در مرکز تحقیقات این محصول در تاکستان نگهداری میشود که ۸۰۰ نمونه آن از داخل و سایر از کشورهای دیگر از جمله روسیه، ترکیه، ترکمنستان و فرانسه جمع آوری میشود.
او اضافه کرد: استان قزوین رتبه دوم تولید انگور و رتبه نخست تولید کشمش درکشور را داراست.
انتهای پیام/ک