به گزارش خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، غلامعلی حداد عادل، مشاور عالی رهبر انقلاب اسلامی و رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب، در همایش سیاسی "ایران قدرتمند در گام دوم انقلاب" که توسط اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان برگزار شد، گفت: در روزهای قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، شعار مشخص و هدف صریح انقلابیون تغییر رژیم سلطنتی به جمهوری اسلامی بود، ولی از همان سال ۴۱ که امام پرچم مبارزه را به دست گرفته بوند و حتی در سالهای بعد، همه می دانستند که گرفتاریهای ما از آمریکاست، اما ملت هدف نزدیکش سرنگونی رژیم شاه بود.
او ادامه داد: مبارزات و درگیریها شروع شد؛ یک طرف انقلابیون و جمهوری اسلامی و طرف دیگر آمریکا بود؛ به مرور زمان هر چه زمان گذشت، نوع دشمنی آمریکا با جمهوری اسلامی تغییر کرده است و هر چه به سمت زمان فعلی حرکت می کنیم این دشمنی آشکارتر میشود.
مشاور عالی رهبر انقلاب اسلامی افزود: بعد از تسخیر لانه جاسوسی، تقابل جمهوری اسلامی و آمریکا یک قدم پیش رفت؛ اما امروز به بیشترین حد خود رسیده است؛ ما حتی در زمان جنگ تحمیلی هم شاهد این سطح از دشمنی نبودیم.واشنگتن بعد از زدن هواپیمای مسافربری ایران، آن را یک اشتباه تلقی کرد و مستقیم با تهران اعلام جنگ نکرد. اما امروز دیگر این پردهها برداشته شده است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت تصریح کرد: در سال های گذشته با برنامههایی که آمریکا داشت سعی میکرد که متحدان ایران در منطقه را از بین برده و با آشوب در کشورهای منطقه و در داخل کشور به ما ضربه بزند، اما نتیجه کار آنها جز قدرتمندتر شدن ایران و متحدانش در منطقه نبود.
او ادامه داد: امروز انقلاب از مرزهای کشور و منطقه فراتر رفته و منطق انقلاب در حال صادر شدن به کشورهای دیگر است که نمونههای آن را میتوان در حشدالشعبی عراق و بسیج مردمی در سوریه و یمن میبینیم.
حداد عادل در خصوص انتخابات مجلس و نقش کشورهای غربی در آن گفت: تا مدتها بود که رسانههای غربی مردم را به شرکت نکردن در انتخابات تشویق میکردند، اما الان نزدیک دو دهه است که رسانههای غربی به صورت لیستی از برخی از نامزدها حمایت میکنند.
او عنوان کرد: بعد از شهادت سردار سلیمانی، مردم با وجود تمام مشکلاتی که در کشور وجود دارد، پای انقلاب نشستند و به آمریکا نه گفتند و دشمنی خود را با آمریکا به صورت علنی و واضح اعلام کردند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در داخل کشور جریاناتی وجود دارد که میگویند باید با آمریکا مذاکره و سازش کنیم، اما باید حواسمان باشد که مومن از یک سوراخ دوبار گزیده نمیشود؛ رئیس جمهور فعلی آمریکا، سخنگوی باطن این کشور بوده و تمام رفتار حقیقی آمریکا در این فرد نمایان شده است؛ این رفتار را میتوانیم در استفاده از سکوهای نفتی سوریه، فروش اراضی فلسطینی به رژیم غاصب اسرائیل، استفاده تبلیغاتی از صلح با کره شمالی و سایر کشورهای منطقه ببینیم.
او ادامه داد: حالا با وجود همه این مسائل میبینیم که برخی بعد از مشکلات اخیر در کشور، از مذاکره با آمریکا حرف میزنند و میگویند مشکلات ایران راه حل اقتصادی نذاشته و راه حل سیاسی دارد برای همین بیانیه امضا میکنند تا با آمریکا مذاکره کنند.
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با اشاره به انتخابات پیش رو گفت: با توجه به اتفاقات اخیری که در کشور رخ داد، انتخابات مجلس اتفاق مهم و تعیین کنندهای در کشور خواهد بود؛ اگر افرادی در مجلس حاضر شوند که اهل سازش با آمریکا باشند، میتوانند شرایط کشور را طور دیگری رقم بزنند؛ اگر مجلس انقلابی بر سر کار حاضر شود میتواند با سیاستگذاریهای درست، تحریمها را بی اثر کند و همچنین زمینه ساز تشکیل دولت انقلابی باشد.
او در خصوص تشکیل شورای ائتلاف گفت: از دو سال پیش جلساتی با حضور آیت الله رئیسی داشتیم و فعالان سیاسی با هم جلساتی را برگزار کردیم تا بتوانیم هم فکری و هم صدایی داشته باشیم. غرض از تشکیل این جلسات پیدا کردن راهی برای حضور موفق در آینده بود. اما بعد از اینکه آیت الله رئیسی به جایگاه ریاست قوه قضاییه منسوب شدند، ترجیح دادیم که ایشان در این جایگاه دخالت نداشته باشند.
حداد عادل ادامه داد: در همین جلسات که در دی ماه ۹۷ قرار بر این شد که فکری برای انتخابات مجلس یازدهم شود، و شورایی تحت عنوان شورای ائتلاف نیروهای انقلاب تشکیل شد و بعد از صدور بیانیه گام دوم توسط رهبری و اشاره رهبری به جوانگرایی در این بیانیه، خط مشی جوان گرایی را در این بیانیه در پیش گرفتیم.
او همچنین عنوان کرد: در تهیه لیست تصمیم گرفتیم که مردم را در انتخاب افراد دخالت بدهیم، پس تصمیم گرفتیم مردم را به این امور مشارکت بدهیم و در قدم
بعضی از دانشجویان و متفکران دانشگاهی در این مسیر استفاده کنیم؛ مشارکت دادن خانمها در تهیه فهرست، قدم بعدیای بود که در تهیه لیست هایمان لحاظ کردیم.
حداد عادل در ادامه گفت: بر این اساس ما دو حرکت را انجام دادیم، یکی از مرکز به سراسر کشور که به انتقال روش به سراسر کشور انجامید؛ قدم بعدی تشکیل یک مجمع عمومی با ۲۰۳ نفر عضو برای تمام حوزههای انتخاباتی و برای انتخاب نفرات به سراغ نفرات موجه و انقلابی که مورد قبول اکثریت مردم شهر یا شهرستان بود رفتیم و در مرحله بعدی بعد از ارزیابیهایی که انجام دادیم، به تعداد نفراتی در هر حوزه انتخابیه رسیدیم.
او تصریح کرد: در تهران ما در ۳۵۲ محله تهران شوراهایی تشکیل دادیم و در سه روز گذشته به شیوه الکترونیکی حدود ۱۵۰ نفر را به معرض رای گیری گذاشتیم و در نهایت به ۳۰ نفر دست پیدا کردیم که آن سی نفر در انتخاب بقیه افراد نقش خواهند داشت.
رئیس شورای ائتلاف افزود: این کار یک تجربه جدید است که با کنار گذاری یک شیوه انتخاباتی قدیمی، تصمیم به استفاده از آن گرفتیم و، چون برای بار اول این کار انجام میشود، طبیعی است که اشتباهاتی در آن وجود داشته باشد.
حداد عادل ادامه داد: در قدم اولی که سبد رای خود را مشخص کردیم، ۳۳۲ اسم در برابر ما قرار داشت که ۱۱ برابر حجم نمایندگان تهران بود؛ حالا پیدا کردن راه حلها و ساز و کارها کار سختی بود که پیش روی ما قرار داشت. ممکن است در این مسیر آسیبی هم ببینیم و سعی میکنیم بلند شویم و به راه خود ادامه دهیم.
او در پایان عنوان کرد: در شورای ائتلاف سعی کردیم افرادی از تشکلهای دانشجویی سابق حضور داشته باشند که معرف طرز فکر دانشجویان در شورا است؛ برای خانمها هم شورای تشکیل دادیم تا با استفاده از ظرفیتهای خانم ها، برنامههای لازم را برای آنها تدارک ببینیم و از ظرفیتهای آنان در انتخابات استفاده کنیم.
انتهای پیام/