یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره عوارض کمبود یک ویتامین و تاثیر آن در زیبایی پوست و مو توضیح داد.

کوروش صمدپور متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌و گو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،  با اشاره به این که  امروزه کمبود ویتامین ث در افراد به دلیل افزایش دسترسی به میوه و سبزیجات کاهش یافته  است، گفت: ویتامین ث یک ویتامین محلول در آب  بوده که کمبود آن در بدن می تواند باعث ایجاد مشکلاتی مانند پیری زودرس پوست، از بین رفتن براقی مو و خون ریزی لثه  شود.

او گفت: ویتامین ث نقش مهمی در ساختمان کولاژن‌ها دارد،کولاژن‌ها یک نوع پروتئین در پوست هستند که کمبود این نوع ویتامین در آنها باعث پیری زودرس و همچنین چین و چروک پوست بدن می‌شود.

او یاد آوری کرد: یکی دیگر از عوارض کمبود ویتامین ث از بین رفتن براقی موست به طوری‌که مو دچار یک نوع فر شدن خاص می‌شود.

صمدپور بیان کرد: برخی افراد با کوچک‌ترین ضربه دچار خون مردگی و کبودی می‌شوند که این امر یکی از علائم کمبود ویتامین ث در بدن است.

او گفت: از دیگر علائم کمبود ویتامین ث خون‌ریزی لثه هنگام  مسواک زدن است.

خون ریزی لثه

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره فواید ویتامین ث اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین فواید این نوع ویتامین  خاصیت ضد التهابی بودن و آنتی اکسیدانی آن است.

او تصریح کرد: یکی از فواید ویتامین ث جذب آهن است. همان طور که می‌دانید  2 نوع آهن به نام‌های هم و غیرهم وجود دارد که آهن غیر هم بیشتر در حبوبات و سبزیجات وجود دارد.


بیشتر بخوانید: سفیدی زیر ناخن‌ها تنها به دلیل کمبود ویتامین نیست


او بیان کرد: ویتامین ث موجود در این مواد به جذب آهن بیشتر در بدن کمک می‌کند. در گذشته افراد بر این عقیده بودند  که با مصرف  برخی از مواد غذایی می‌توان سلامت بدن خود را تضمین کرد اما امروزه محققان و پزشکان  به این باور رسیدند که ویتامین ث برای بدن انسان بسیار مهم است.

او گفت: بسیاری از افراد بر این باورند که ویتامین ث فقط در مرکبات وجود دارد که این باوری اشتباه است، زیرا این نوع ویتامین در صیفی جات، سبزیجاتی و میوهایی مانند فلفل دلمه، کلم بروکلی و کیوی هم وجود دارد.

خوراکی‌هایی سرشار از ویتامین ث

صمدپور در پایان تصریح کرد: مصرف همیشگی ویتامین ث باعث قوی‌تر شدن سیستم ایمنی بدن  می‌شود همچنین خطر ابتلا به بیماری‌های ویروسی را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

انتهای پیام/

برچسب ها: زخم لثه ، پیری پوست
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ولید
۱۷:۲۸ ۰۵ بهمن ۱۳۹۹
خیلی عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۹ ۱۷ بهمن ۱۳۹۸
خیلی خوب بود با تشکر مطالب پزشکی بیشتر بزارید