دارا، گفت: به طور کلی از همه ۲۵۰ اثر راه یافته به مرحله کشوری ده اثر برگزیده به اختتامیه راه یافته است.

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اختتامیه اولین رویداد استارتاپی انتخابات در ایران در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد. در این مراسم جلیل دارا عضو گروه علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس، ضمن تقدیر و تشکر از حضور حجت الاسلام رستمی ریاست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و همچنین  اساتید فرهیخته دانشگاهی در این رویداد گفت: بسیج اساتید با رویکرد افزایش مشارکت مردم در انتخابات و انتخاب کاندیدای اصلح در کشور برنامه استارتاپ انتخاباتی را برای اولین بار در کشور راه اندازی کرده است.  

او با اشاره به این مطلب که فراخوان این رویداد از چند ماه پیش آغاز شده است، گفت: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، بسیج اساتید برای حل مسائل کشور وارد میدان شده است و در انتخابات هم رویکرد حل مسئله را در پیش گرفته است.

دارا با بیان آنکه در این رویداد استارت‌آپی حدود ۲۵۰ اثر فاخر از مرحله استانی به کشوری رسیده است، گفت: داوری‌ها در دو مرحله صورت گرفته است  و داوران از میان هفت نفر از اساتید نخبه دانشگاه‌های تهران برگزیده شده‌اند.  

عضو گروه علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس با تاکید بر اینکه هدف این رویداد انتخاباتی جریان سازی و گفتمان سازی در کشور است افزود: به طور کلی از همه  ۲۵۰ اثر راه یافته به مرحله کشوری ده اثر برگزیده به اختتامیه راه یافته است.

دارا بیان کرد: جمهوری اسلامی  در حوزه امنیت، در حوزه نظامی  و در حوزه فرهنگی و برخی دیگر از حوزه‌ها  پیشرفت‌های شگرفی داشته است و حرف اول را در سطح منطقه و جهان می‌زند و ما باید تلاش کنیم در حوزه تاسیس نظام مردم سالاری دینی هم حرف اول را در دنیا بزنیم. با تقویت نظام کارآمد مردم سالاری دینی در منطقه، برتری جمهوری اسلامی را بیش از پیش آشکار کنیم.  

این استاد دانشگاه ادامه داد: امروز شاهد هستیم که درصد آمار مشارکت جمهوری اسلامی از بسیاری از کشور‌های جهان بالاتر است و حتی طبق آمار سازمان ملل، میزان مشارکت در ایران از آمریکا که خود بنیانگذار انتخابات به شمار می رود بالاتر است و همه این دستاورد‌های مردم سالاری دینی، استقلال و آزادی و عظمت ملت ایران به خاطر وجود ولایت فقیه است.
 
در ادامه این رویداد دارا با بیان آنکه یکی از اجزای دولت سازی که مقام معظم رهبری بر آن تاکید ویژه دارند انتخابات است افزود:  ما باید بتوانیم انتخابات را کارآمدتر و بی نقص کنیم و باید انتخابات کار آمد باشد.  

گفتنی است در این مراسم که با حضور پرشور اساتید فرهیخته کشوری، مسئولان کشوری و لشکری، مسئولین بسیج اساتید کشور، دانشجویان برگزار شد،۱۰ اثر برگزیده از ۲۵۰ اثر برگزیده استان‌ها با ارائه شرکت کنندگان و حضور داوران مورد بررسی قرار گرفت و داوری شد.

لازم به ذکر است؛ داوران اختتامیه اولین رویداد استارتاپی انتخابات در ایران، آقایان جلال درخشه عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس، زاهد غفاری عضو هیات علمی دانشگاه شاهد، محمدباقر خرمشاد عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و محمد شفیعی فر عضو هیات علمی دانشگاه تهران بودند و امیر شمسینی از دانشگاه پیام نور قزوین با  ایده "روش‌های نوین انتخاب اصلح در کلانشهرها"؛ مهدی اسماعیلی بیدهندی استادیار دانشگاه تهران با  ایده" اپلیکیشن انتخاباتی انتخاب" و محمدرضا دادفر استادیار پژوهشگاه مواد وانرژی با ایده "اپلیکیشن معرفی و تبلیغ نامزد‌های انتخاباتی" مقام اول تا سوم را کسب کردند.

در پایان مراسم  نیز به رسم یادبود جوایز نفیسی به برگزیدگان  اهدا شد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار