با تقویت سیستم ایمنی بدن می‌توان از ابتلا به ویروس کرونا جلوگیری کرد.

ویروس کرونا؛ کدام ویتامین ها برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفیدند؟به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،  برای مقابله با ویروس کرونا باید سیستم ایمنی بدن را از طریق تامین ویتامین‌های مختلف را افزایش داد.

با شناخت و مصرف منابع غذایی سرشار از ویتامین‌های مختلف، می‌توانید از ابتلا به این بیماری پیشگیری کنید.
 

منابع غذایی ویتامین K

 
جعفری، گیاه خردل، پیاز، کلم فندقی، شلغم، اسفناج، مارچوبه، بروکلی، خیار، کلم، توت فرنگی، جگر مرغ و گل کلم از منابع سرشار ویتامین K هستند.

منابع غذایی ویتامین C

فلفل قرمز، فلفل سبز، کشمش سیاه، کیوی، پرتقال، توت فرنگی، پاپایا، بروکلی، جعفری، آناناس، گریپ فروت، گل کلم، انبه و کلم بروکلی از منابع دارای ویتامین C هستند.

منابع غذایی ویتامین B۶

 
سینه بوقلمون، گوشت گوساله، ماهی تن، سینه مرغ، دانه‌های آفتابگردان، کنجد، نخود سبز و لوبیا چیتی مواد غذایی سرشار از ویتامین B۶ هستند.

منابع غذایی ویتامین D۳

 
انواع ماهی‌ها از جمله هالیبوت، کپور، سالمون وانواع قزل آلاها، ساردین، روغن کبد ماهی تن، تخم مرغ و شیر از منابع ویتامین D۳ هستند.

منابع غذایی ویتامین A

 
سیب زمینی شیرین، کلم برگ، هویج، اسفنجاج، جگر گاو، کاهو، کره، تخم مرغ، کدو حلوایی، بروکلی، زردآلو، طالبی، انبه، فلفل قرمز شیرین و ماهی تن از منابع حاوی ویتامین A هستند.

منابع غذایی ویتامین B۹

 
اسفناج، بروکلی، مارچوبه، لوبیا چشم بلبلی، جگر گاو، کلم، لوبیا قرمز، آوکادو، کاهو و پرتقال منابع سرشار از ویتامین B۹ هستند.

منابع غذایی ویتامین E

 
فندق، بادام، دانه‌های آفتابگردان، انبه، آووکادو، بروکلی، اسفناج، کدو گردویی، فلفل دلمه‌ای، زیتون، کلم برگ، چغندر برگ، گوجه فرنگی و کیوی از منابع ویتامین E هستند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.