به گزارش خبرنگار
حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، برای مقابله با ویروس کرونا باید سیستم ایمنی بدن را از طریق تامین ویتامینهای مختلف را افزایش داد.
با شناخت و مصرف منابع غذایی سرشار از ویتامینهای مختلف، میتوانید از ابتلا به این بیماری پیشگیری کنید.
منابع غذایی ویتامین K
جعفری، گیاه خردل، پیاز، کلم فندقی، شلغم، اسفناج، مارچوبه، بروکلی، خیار، کلم، توت فرنگی، جگر مرغ و گل کلم از منابع سرشار ویتامین K هستند.
منابع غذایی ویتامین C
فلفل قرمز، فلفل سبز، کشمش سیاه، کیوی، پرتقال، توت فرنگی، پاپایا، بروکلی، جعفری، آناناس، گریپ فروت، گل کلم، انبه و کلم بروکلی از منابع دارای ویتامین C هستند.
منابع غذایی ویتامین B۶
سینه بوقلمون، گوشت گوساله، ماهی تن، سینه مرغ، دانههای آفتابگردان، کنجد، نخود سبز و لوبیا چیتی مواد غذایی سرشار از ویتامین B۶ هستند.
منابع غذایی ویتامین D۳
انواع ماهیها از جمله هالیبوت، کپور، سالمون وانواع قزل آلاها، ساردین، روغن کبد ماهی تن، تخم مرغ و شیر از منابع ویتامین D۳ هستند.
منابع غذایی ویتامین A
سیب زمینی شیرین، کلم برگ، هویج، اسفنجاج، جگر گاو، کاهو، کره، تخم مرغ، کدو حلوایی، بروکلی، زردآلو، طالبی، انبه، فلفل قرمز شیرین و ماهی تن از منابع حاوی ویتامین A هستند.
منابع غذایی ویتامین B۹
اسفناج، بروکلی، مارچوبه، لوبیا چشم بلبلی، جگر گاو، کلم، لوبیا قرمز، آوکادو، کاهو و پرتقال منابع سرشار از ویتامین B۹ هستند.
منابع غذایی ویتامین E
فندق، بادام، دانههای آفتابگردان، انبه، آووکادو، بروکلی، اسفناج، کدو گردویی، فلفل دلمهای، زیتون، کلم برگ، چغندر برگ، گوجه فرنگی و کیوی از منابع ویتامین E هستند.
انتهای پیام/