خواص درمانی کدو را بشناسید

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: کدو یکی از مواد غذایی گروه سبزیجات است که ارزش تغذیه‌ای بسیار مغذی و مفیدی دارد.

خدیجه رحمانی متخصص تغذیه و رزیم درمانی در گفتگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،درباره فواید کدو گفت: کدو یکی از مواد غذایی گروه سبزیجات است که ارزش تغذیه‌ای بسیار مغذی و مفیدی دارد.

او افزود: کدو سبز یک ماده غذایی خوشمزه و کم کالری است که به علت فیبر محلول و نامحلول در خود باعث لاغری افراد می‌شود.

رحمانی با اشاره به ویتامین‌های موجود در کدو اظهار کرد: ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در کدو پخته یا خام کمک زیادی به سلامت تغذیه می‌کند، اما افرادی که در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی_ عروقی و یا بیماری‌های مرتبط با آن هستند باید کدو را به صورت خام مصرف کنند.


بیشتر بخوانید: خواص فوق العاده کدو سبز/ جادوی تقویت حافظه و لاغری با این ماده غذایی


او افزود: مصرف کدوی خام باعث کاهش کلسترول خون و کاهش قند خون می‌شود که برای بدن بسیار مفید بوده و می‌تواند سیستم ایمنی بدن را بالا ببرد.

خاصیت کدو پخته بیشتر است یا کدو خام؟

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره فواید کدوی پخته به نسبت کدوی خام گفت: آنتی اکسیدان‌های موجود در کدوی پخته به نسبت خام بیشتر است و توصیه متخصصان تغذیه و رژیم درمانی این است که افراد هفته‌ای دو تا سه بار مصرف کنند.


بیشتر بخوانید: شربتی که شما را به سرعت لاغر می‌کند/ قند خونتان را با کدو کنترل کنید


رحمانی در پایان گفت: خاصیت آنتی اکسیدان‌های موجود در کدو تنبل مخصوصا در فصل زمستان برای افراد توصیه می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار