به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اکثر غذاهایی که برای صبحانه در ایران مصرف میشود معمولا محدود است و همین امر تمایل به خوردن صبحانه را کاهش میدهد. برای اینکه میل به خوردن صبحانه را در خود تقویت کنید چند راه دارید. مثلا اینکه شبها سبکتر شام بخورید تا صبح روز بعد گرسنه از خواب بیدار شوید. اما یکی از راههای خوب دیگر ایجاد تنوع در وعده غذایی صبح است.این ۵ خوراکی خوشمزه و سریع برای صبحانه مناسب و مفید هستند.
نان شکلاتی
برای درست کردن این نانشکلاتیهای خوشمزه، ابتدا نان صبحانه گرد را از وسط نصف کنید. بعد روی آن مقداری سریال صبحانه یا گندمک بریزید. مقداری عسل به آن اضافه کنید و یک بیسکویت شکلاتی یا یک قاشق شکلات صبحانه به همراه یک بیسکویت را روی آن قرار دهید. حالا نانها را یک دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا شکلات و عسل نرم شده و با هم مخلوط شوند.
نان تست کرهای
نان تست شده هم مزه خوبی دارد و هم هضم آن راحتتر است. اگر توستر ندارید لازم نیست نگران تست کردن نان باشید. شما میتوانید مقداری کره دو طرف نان بمالید و آن را در تابه داغ قرار دهید. نان را چند بار برگردانید و صبر کنید تا کره نان را سرخ و برشته کند. میتوانید روی این نانهای تست کرهای کمی خاک قند بپاشید و با مربای تمشک آن را سرو کنید. البته این نانها با پنیر هم بسیار خوشمزه خواهند شد.
کرپ قارچ
کرپ یک صبحانه معروف فرانسوی است. برای درست کردن خمیر کرپ لازم است ۱۵۰ گرم آرد را با دو لیوان شیر و یک تخممرغ و کمی نمک مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. بعد با ملاقه مقداری از آن را در تابه که آن را کمی چرب کردهاید، بریزید و صبر کنید خودش را بگیرد. بعد آن را در ظرف قرار دهید، مقداری قارچ تفت داده شده، نخودفرنگی، گوجهفرنگی و هر سبزی دیگری که دوست دارید درون آن بریزید.
کاسرول صبحانه فرانسوی
ابتداپنج فنجان خمیر نان باگت را در سینی فر چرب شده پهن کنید. در یک ظرف بزرگ چهار عدد تخم مرغ را با یک قاشق چایخوری وانیل، یک چهارم فنجان شکر، یک چهارم قاشق چایخوری نمک و یک و نیم فنجان شیر مخلوط کنید و روی خمیر بریزید.
بعد یک قاشق چایخوری کره مارگارین را ذوب کنید و روی مخلوط تخم مرغ بریزید سپس دو قاشق غذا خوری گردوی پودر شده و دو قاشق غذاخوری کشمش را روی مخلوط خوب پخش کنید سپس آن را به مدت ۱۵ دقیقه در فر ۱۷۰ درجه قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی رنگ شود.
املت اسفناج
نصف پیمانه آرد را الک کرده، با مقداری نمک مخلوط کنید. یک عدد تخم مرغ را با یک پیمانه ماست، یک قاشق آب و یک قاشق روغن مخلوط کنید. حالا مخلوط آرد و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید.۵۰۰ گرم اسفناج پخته و را همراه نوک قاشق جوز هندی رنده شده به این مواد بیفزایید.
به این ترتیب مایه املت آماده میشود. روغن را درتابه نچسبی بریزید و سه عدد پیازچه را در آن کمی تفت دهید. یک پیمانه خامه به همراه چهار قاشق سوپخوری ماست شیرین و یک قاشق سوپخوری پنیر پیتزای رنده شده را با هم مخلوط کنید. حالا مخلوط تخم مرغ را در تابه بزرگ روغنی بریزید و بعد از سه دقیقه مخلوط اسفناج را همراه تکههای نان به آن اضافه کنید و روی همه مواد خامه را اضافه کنید و درب آن را بگذارید.
منبع: مجله سیب سبز/برترین ها
انتهای پیام/