به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، املت علاوه بر آنکه غذای لذیذی است، ویتامین و پروتئین بسیاری نیز دارد. این غذا را به عنوان صبحانه، عصرانه یا یک وعده شام سبک میتوان استفاده کرد. در ادامه دستورالعمل این غذا به شیوه های متفاوت شرح داده میشود تا بتوانید به طور حرفهای آن را تهیه کنید.
املت ایتالیایی
مواد لازم:
قارچ خرد شده یک پیمانه
کدو خرد شده یک پیمانه
کره ۳ قاشق غذاخوری
آب ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۴ عدد
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل یک چهارم قاشق چای خوری
پنیر پیتزا نصف پیمانه
طرز تهیه املت ایتالیایی:
۱. برای تهیه این املت خوشمزه ابتدا باید ۲ قاشق غذاخوری کره را در تابهای ذوب کرده و قارچ و کدوها را درون آن تفت دهید تا نرم شوند.
۲. قارچ و کدوها را از تابه خارج کرده و درون تابه مابقی کره را بریزید تخم مرغ، آب، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و درون کره ذوب شده بریزید هم زمان با پخته شدن تخم مرغها، لبه آنها را بلند کرده و تابه را کمی شیب دهید تا تخم مرغهای پخته نشده در زیر، به سمت مرکز تابه روان شوند و به صورت یک دست بپزنند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ۵ نوع صبحانه شیک به سبک هتلها
۳. وقتی تخم مرغها تقریبا پخته شدند، با قاشق از سبزی جات، روی نیمی از املت بریزید و روی آنها را مملو از پنیر پیتزا کنید سپس لبه دیگر را روی آنها تا کنید و به مدت یک تا دو دقیقه، درب تابه را بگذارید.
۴. هم زمان با درست شدن املت، کره را درون قابلمهای ذوب کرده و مابقی مواد سس را درون آن به مدت ۵ دقیقه بپزید و مرتب آن را هم بزنید.
۵. بعد از آماده شدن میتوانید املت را سرو کنید.
املت یونانی
مواد لازم:
تخم مرغ: ۸ عدد
پنیر فتا: ۱ پیمانه
آویشن: ۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون: ۴ قاشق سوپ خوری
پیاز خرد شده: ۱/۲ پیمانه
گوجه فرنگی گیلاسی: ۶ عدد
پیازچه خردشده: ۶ عدد
فلفل دلمهای رنگی: ۱ عدد
شوید خردشده: ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه املت یونانی:
۱. تخممرغها را به همراه آویشن، نمک و فلفل کاملا هم بزنید تا مایه کف کند. پیازچههای خرد شده را با ۲ قاشق روغن زیتون تفت داده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید؛ سپس از روغن بیرون آورده و کناری بگذارید.
۲. در تابه ۲ قاشق دیگر روغن زیتون را با پیاز نگینی شده تفت دهید و پیازچهها را به آن اضافه کنید؛ سپس مخلوط تخممرغی که از قبل آماده کردهاید را درون تابه بریزید. اما آن را هم نزنید و بگذارید با حرارت کم به مدت ۲۰ دقیقه بپزند.
۳. بعد از آن فر را از قبل روشن کرده، تابه را به مدت ۴۵ ثانیه درون فر قرار دهید تا روی غذا هم حرارت ببیند. برای تزیین از گوجههای گیلاسی، پنیر فتا، فلفل دلمهای، شوید و پیازچه خرد شده استفاده کنید.
نکته: مدتی که میخواهید تخم مرغ روی حرارت بپزد، بهتر است در تابه را ببندید.
املت اسپانیایی تورتیلا
مواد لازم:
کدو: ۱ عدد
سیر:۱ حبه
پیاز: ۱ عدد
تخم مرغ: ۴ عدد
اسفناج: به مقدار لازم
نان تست: ۲ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
آویشن: به مقدار لازم
روغن: ۱ قاشق غذاخوری
مراحل پخت املت اسپانیایی تورتیلا:
۱. اول از همه فر را روشن کرده و روی درجه ۱۸۰ قرار میدهیم.
۲. کدو را به صورت حلقههای خیلی نازک برش میزنیم. سپس یک عدد پیاز کوچک را خلالی خرد میکنیم. یک حبه سیر را رنده میکنیم.
۳. در این مرحله ۴ عدد تخم مرغ را در ظرفی ریخته و به میزان دلخواه نمک، فلفل و آویشن اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
۴. نانها را به اندازههای کوچک به صورت مربع خرد میکنیم. مقداری اسفناج را نیز ریز خرد میکنیم.
۵. داخل ظرف مخصوص فر و یا هر ظرفی که بتوان در فر گذاشت یک قاشق غذاخوری روغن میریزیم. کدوهای حلقه شده را داخل ظرف میچینیم. سپس پیازها و سیر رنده شده و اسفناجها را به آن اضافه میکنیم. سپس تخم مرغهای زده شده را همراه با نانهای خرد شده به مواد داخل ظرف اضافه میکنیم.
۶. ظرف را داخل فری که از قبل گرم کرده ایم میگذاریم. املت شما پس از ۵ دقیقه آماده است.
املت تونسی صبحانهای متفاوت
املت تونسی یک صبحانه کاملا متفاوت به شمار میرود.
مواد لازم:
پیاز: ۲ عدد بزرگ
گوجه فرنگی: ۴ عدد
فلفل سبز: ۲ عدد حلقه حلقه
تخم مرغ: ۴ عدد
سیر: ۴ حبه له شده
حریصه یا پاپریکا: یک قاشق غذاخوری (بسته به تحمل شما نسبت به تندی)
سوسیس بلغاری: ۴۰۰ گرم
عصاره آب مرغ: یک قرص
آویشن: یک قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
روغن سرخ کردنی: نصف فنجان
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
پودر کاری: ۲ قاشق غذاخوری
پودر گشنیز: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل گرانول: یک قاشق غذاخوری
پیاز نواری خرد شده: مقداری برای تزیین
جعفری: مقداری برای تزیین
آب: به مقدار لازم
طرز تهیه:
داخل یک ماهیتابه روغن را داغ کرده، با پیاز، سیر و سوسیس خرد شده به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید.
قرص عصاره مرغ، گوجه فرنگی خرد شده و ادویهها را اضافه کنید و هم بزنید.
یک فنجان آب یا کمتر به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید تا جایی که کمی آبکی شود.
فلفل سبزها را اضافه کنید، هم بزنید و بگذارید موادی که ترکیب کردهاید بجوشند تا خوراک شما مقداری خودش را بگیرد.
حالا تخممرغها را روی مواد بشکنید و در ماهیتابه را بگذارید.
وقتی سفیده تخممرغها سفت شد ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و برای سرو غذا روی آن با با پیاز و جعفری تزیین کنید.
طرز تهیه املت سبزی
مواد لازم:
تخم مرغ ۶ عدد
سبزی خرد شده ۲ الی ۳ قاشق سوپخوری
شیر ۶ قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
روغن ۵ الی ۶ قاشق سوپخوری
چند نکته:
این میزان مواد اولیه برای ۳ نفر کافی است.
سبزی خرد شده شامل جعفری، ترخون و پیازچه میشود. سبزیها را باید کاملا خرد کرده باشید.
طرز تهیه:
ابتدا ۲ عدد از تخم مرغها را در ظرفی بشکنید و کاملا بهم بزنید.
یک سوم از سبزی خرد شده و ۲ قاشق سوپخوری شیر را به تخم مرغها اضافه کنید و بهم بزنید.
دو قاشق سوپخوری از روغن را درون ماهیتابه بریزید و اجازه دهید داغ شود.
اکنون مایه را درون ماهیتابه بریزید و آن را به طور کامل کف ماهیتابه پهن کنید.
پس از آنکه مایه بسته شد، آن را رول نمایید.
به همین طریق ۲ املت سبزی دیگر را نیز تهیه کنید.
گردآوری برترین ها/رکنا/ستاره
انتهای پیام/