به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کیانوش جهانپور، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت درباره آخرین وضعیت ویروس کرونا، در ایران اظهار کرد: با یک هزار و ۷۶ مورد جدید تعداد مبتلایان کرونا در کشور به ۵ هزار و ۸۲۳ نفر رسیده است. از این تعداد یک هزار و ۶۶۹ نفر از مبتلایان بهبود پیدا کردهاند.
او افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۱ نفر از مبتلایان جدید کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری در کشور به ۱۴۵ مورد رسید.
جهانپور تعداد بیماران مبتلا به کووید ۱۹ به تفکیک استانها را اعلام کرد و گفت: تهران ۱۵۳۹ نفر، قم ۶۶۸ نفر، گیلان ۴۹۴ نفر، اصفهان ۴۸۴ نفر، البرز ۳۰۵ نفر، مازندران ۶۰۶ نفر، مرکزی ۲۶۵ نفر، قزوین ۱۷۸ نفر، سمنان ۱۳۸ نفر، گلستان ۱۶۲ نفر، خراسان رضوی ۱۳۵ نفر، فارس ۹۵ نفر، لرستان ۱۰۷ نفر، آذربایجان شرقی ۷۷ نفر، خوزستان ۶۴ نفر، یزد ۸۱، زنجان ۵۲ نفر، کردستان ۴۴ نفر، اردبیل ۴۱ نفر، کرمانشاه ۳۱ نفر، کرمان ۴۰ نفر، همدان ۳۴ نفر، سیستان و بلوچستان ۳۴ نفر، هرمزگان ۳۰ نفر، خراسان جنوبی ۱۸ نفر، خراسان شمالی ۲۳ نفر، چهارمحال و بختیاری ۱۶ نفر، ایلام ۱۵ نفر، آذربایجان غربی ۳۳ نفر، کهگیلویه و بویراحمد ۶ نفر و بوشهر ۸ نفر رسیده است.
او تاکید کرد: افزایش سفرهای استانی میتواند خطر داشته باشد و استان مازندران که جز پنج استان مبتلا نبود اکنون ۶۰۶ نفر مبتلای قطعی دارد و این به دلیل سفر به این استان است. بخشی از جامعه هنوز این مسئله را جدی نگرفته اند. پیشگیری فقط با خود مراقبتی است و اینکه استان مازندران را صدر جدول میبینیم به دلیل محدودیتهای اعمال نشده است.
با افرادی که تذکرات را جدی نمیگیرند، برخورد قانونی میشود
جهانپور تصریح کرد: تلاش وزارت بهداشت ارشادی و اغناعی است و چنانچه اقلیتی که به سلامت خود و دیگران اهمیت نمیدهند و همچنان به سفر و تردد ادامه دهند مجبور خواهیم شد تا برخورد قانونی کنیم ؛ به همین منظور دولت هم محدودیتهایی در نظر گرفته است.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت با بیان اینکه تعداد آزمایشگاهها به ۳۰ آزمایشگاه رسیده است، گفت: باید توجه داشت که شماری از مبتلایان مشکوک به کرونا بر اثر ابتلا به آنفلوانزا بستری و ترخیص شده اند.
او بیان کرد: معتقدیم با اطلاع رسانی و مشارکت جمعی مردم در مسیر مهار و کنترل بیماری به موفقیت خواهیم رسید.
جهانپور یادآوری کرد: تعداد بهبود یافتگان و ترخیص شدگان به شدت در حال افزایش است و زحمات و تلاش همکاران ما در نظام سلامت به خصوص در حوزه درمان در بیمارستانهای معین به عنوان خط مقدمی که اکنون درگیر مقابله با این بیماری هستند، بی تاثیر نبوده است.
سخنگوی وزارت بهداشت تصریح کرد: براساس گزارش ها در برخی از استانها ۴۰ درصد افرادی که تشخیص قطعی ابتلا به بیماری کوید ۱۹ داشتند، بهبود یافته اند. امیدواریم با تلاشهایی که انجام میشود در همه ابعاد نظام سلامت این تعداد بهبود یافتگان افزایش یابد.
آمار ابتلا به کرونا در استان البرز قابل توجه است
جهانپور افزود: در استان مازندران شاهد پیک ابتلا به کرونا هستیم. مردم برای سلامت خودشان از مسافرتهای بی مورد پرهیز کنند. البته آمار ابتلا به کرونا در استان البرز قابل توجه است.
او در پاسخ به این سوال که نتیجه درمان فردی که با علائم کرونا مراجعه میکند، چه زمان مشخص میشود، گفت: برای هیچ فردی در شرایط حاضر در هیچ کجای دنیا، درمان کرونا، قطعی نیست. قاعدتا وقتی که شرح حال، علائم و اقدامات اولیه مثل آزمایش شمارش گلبولهای خونی، عکس سی تی اسکن نشان از تشخیص بیماری کووید ۱۹ باشد؛ درمان شروع و بر اساس وضعیت بیمار بستری و یا قرنطینه در منزل تجویز خواهد شد. در این زمان پزشک و بیمارستان منتظر جواب قطعی آزمایشگاه نخواهند شد اما مواردی که به هر حال بستری میشوند و کد رهگیری دریافت میکنند از آنها نمونه آزمایشگاهی اخذ میشود.
جهانپور افزود: در این زمان، پزشکان، بلافاصله بعد از تشخیص اولیه، درمان را شروع میکنند و منتظر جواب آزمایش نهایی بیمار نخواهند شد. در نهایت وقتی آزمایش حاضر شد؛ برای ادامه درمان، ترخیص و هر نوع برخوردی که نیاز است ، تصمیم گیری خواهد شد.
سخنگوی وزارت بهداشت در پایان گفت: برای انجام تست PCR که تشخیص قطعی است، تست سرپایی نداریم؛ زمانی این تست گرفته میشود که فرد بستری و کد رهگیری برای او صادر شود.
انتهای پیام/
میتونن فروشگاه های مخصوص رو تحت نظر دولت برای تهیه مایحتاج مردم به ترتیب خاصی فعال کنن که مردم هرمنطقه در ساعت ها وروزهای مخصوص برای خرید مایحتاج ضروری شون به اونجا مراجعه کنن وتو سطح شهر نچرخن . میتونن محدودیت تردد درسطح شهر ایجادکنن که هرتردد غیرضروری باجریمه باشه.
میتونن پول های کثیف رو جمع کنن وهیچ خریدی با انتقال پول کاغذی انجام نشه وهمه الکترونیکی و یاباکارت بانک بشه . قبل از اینکه دیر بشه همه باهم کمک کنیم کرونا از کشورمون ریشه کن بشه .
اگه ۴تا مریض بدحال که تنفسشون دچار مشکل شده ببینن اینقدر بیخیال نمیرن بیرون وبچه های کوچکشونو بدون ماسک وبدون رعایت فاصله از بقیه، نمیزنن تنگ بغل برای خرید کردن توفروشگاه وخیابون راه رفتن. اگه پلیس وارد عمل بشه و تردد مردم رو کنترل ومحدود کنه این قدر راحت وبی رعایت بیرون نمیرن.. به خدا پوشش خبری صدا وسیما روی رفتارمردم تاثیر داره.به خدا کنترل پلیس تاثیر داره. اگه واقعیت رو ببینن میترسن میشنن سرجاشون.توروخدا جدی تر بااین مسیله برخورد کنید که خدای نکرده به جاهای خطرناک نرسیم.توروخدا کاری کنید .
به ایمنی پزشکان هم خیلی باید رسیدگی بشه ماسکها استاندارد نیست اگر پزشکان بیمار بشن همه چیز تمومه
چرا مسولین شفاف سازی نمی کنن
آقا اگه خطرناکه هم بگید خطرناکه
نمی دونم اون خانم گزارشگر می گفت دو نوع هست یکیش متوسط تا قسمتی خطرناکه اون یکی دیگش خیلی خطرناکه والو حالا که نه ماسک میدید به الکل حداقل اقا حرف راست بزنید شفاف شازی کنید
خدا از سر باعث و بانیش نگذره
اجازه نمیدن کادر درمان حتی ماسک بزنن چ برسه پوشیدن لباس مخصوص
تورو خدا پیگیری کنید
یزد هیچطوریش نبود، تو سه روز ۸۰ نفر گرفتن
ما کرونا را شکست میدهیم .باور دارم
در زمان عطسه و سرفه جلوی دهانشون را با دستمال بگیرند .
با پول تماس نداشته باشند .دستکش دست کنند .مسافرت نروند
شاید ازمایش الهی است چونکه ناشکر بودیم و زیاد مینالیدیم .الان همه چیز برایمان ارزو شده .همان چیزهایی که ازشون گلایه داشتیم .بیایید درس عبرت گیریم
بخدا خیلی نگرانم
بخدا خیلی نگرانم
باید کل کشور قرنطینه اعلام بشه..و حتی سفره ای ضروری هم بسته بشه..
باید یه پول به عنوان حقوق به حساب سرپرست خانواده ها بریزن به عنوان کمک خرج و تمام کارا تعطیل بشه...
و به مردم اعلام بشه فقط در خونه ها بمونن...فقط...
این مرضرو هم میگیرن
حیوانا هم خدا دارند
عاق اوناست مارو میگیری
اما من مونوم گناهه ما چیه
خودشون میدونن با چه اشخاصی هستم.
چین کنترل کرد چون شهر ووهان با 100 میلیون نفر جمعیت رو قرنطینه کرد و عبور و مرور جریمه سنگینی داشت.
ایران چه کرد؟؟؟ هییچ.
اگر شهرهای گرفتار رو قرنطینه میکردن این مصیبت کمتر بود.
آهای مسئول بی کفایت و بی درایت.
وقتی مردم فکر خودشون نیستن تو فکرشون باش
عبور و مرور و سخت تر کن
قرنطینه کن
نه اینکه بیای با مردم لج کتی.
مگه نه اینکه در دمای پایین سرایت بیشتره؟
چرا تایم کاری رو به روال قبل برگردوندی.
بخشنامه میدید مرد باشید و سر حرفتون بمونید
ساااالهاست هییییچ مردی در ایران ندیدم.
حالا بعد از مرگ سهراب هر روستا به صورت مستقل اعلام قرنطینه می کنه
اینکه اکنون اعلام قرنطینه می کنند بد نیست چون می گن هر وقت ماهی را از آب بگیری تازه است
ولی اگه زودتر اقدام میشود شمار مبتلايان از 100 نفر هم شاید کمتر می بود و شمار مرگ و میر هم به تعداد انگشتان دست نمی رسد و بیت المال به اندازه یک هزارم کنونی هزینه نمی شد
و دلال بازی و سیاه بازار هم به وجود نمی آمد
اگر قم را 15 تا 20 روز قرنطینه می کرد تا ویروس از بین بره بهتر بود یا اکنون ؟؟؟!!!!
آیا اگر تمام تجهیزات در قم متمرکز می شد و قم قرنطینه می شد زودتر بیماری کنترل می شد یا اکنون؟؟؟!!!
آیا هزینه قرنطینه و کاملا ضد عفونی کردن و از بین بردن بیماری در نطفه بهتر بود یا حال که در تمام شهرها پخش شده و امکانت جهت مهار آن وجود ندار؟؟؟!!
رو بدن؟؟؟؟
خبرنگاران عزیز باشگاه خبرنگاران لطفا از مسئولین مربوطه پیگیری کنید
چرا قم رو قرنطینه کردین؟
فعلاً که هرچی رسانه و کانال ها و فضای مجازی داره اطلاع رسانی میکنه توی خونه ها بمونید و جلوی گسترش ویروس رو بگیرید ولی بازم شاهد این هستیم که یه عده هوای مسافرت برشون داشته و نه تنها میخوان ثابت کنن زندگی خودشون براشون مهم نیست بلکه زندگی بقیه هم چندان ارزشی براشون نداره
بیایید انسان باشیم ( آدم رو که همه هستن) واقعاً بیاییم به خودمون رحم کنیم
اگه مغازه داریم اگه داروخونه داریم نیاییم بخاطر چندرغاز پول کثیف بیشتر سعی در سرکیسه کردن همنوع خودمون کنیم
فقط کافیه این وجدان رو یه تکونی بهش بدیم جای دوری نمیره
فرقی هم نمیکند که اصالتا گیلانی باشید یا خانواده تان اینجا هستند و یا غیربومی که اینجا خانه خریده اید
همین مردم تهرانی و قمی و ... با ماشینهای سواری می آیند و مرتبا آلودگی را وارد گیلان میکنند
ببینید آمار مرگ و میر مردم مظلوم گیلان را که چقدر زیاد و جانکاه است
به هرچیز که اعتقاد دارید و میپرستید خواهش میکنیم به گیلان نیاااااااااااااایییییییییییییید
راستی الکی یک دارویی بدن به مریضها بگن دارویی که از خارج اومده هم استرس اونا کم میشه هم اینکه بخاطر تلقینی که به اونا میشه خوب میشن
بله تاوان مدیریت لجبازان را مردم بیچاره پس می دهند
میبینین که خیلی از کسانی که مسئواند و شناخته شده خودشون مبتلا شدند بعضا فوت کردن
با اون حجم سواد و ادعا
تقریبا ۲ ماه و خرده ای دیگه کل ایران میگیرن!
تورو خدا از وزارت بهداشت پیگیری کنید
ما ک اینجا جز کادر درمانی هستیم واقعا تو خطریم
آقاجان کارت دستته استفاده کن چرا این اسکناس آلوده را به بقال قصاب نانوا می دهی چرا
با توجه به انتشار فراگیر کرونا، لطفا در محتوای سایتتون یک بخش جداگانه آموزشی جهت ضدعفونی کردن انواع اقلام مایحتاج روزمره مردم قرار بدهید. اغلب مردم تا حدی نکات مربوط به شستشو و استفاده از ماسک رو رعایت میکنند ولی لوازمی که از بیرون تهیه میشه به همون شکل مورد استفاده قرار میگیره...باتشکر
خرید با کارت انجام دهید
البته خداروشکر هم خودم وهم خانواده سالم هستیم ومی مانیم
خدایا شکرت
مازندران پس از قم که کانون این بیماری در ایران بود و تهران الان در جایگاه سومه . دیروز 300 نفر بود امروز شد 606 نفر . چخبره از خونه هاتون میزنین بیرون زرتی میاین شمال. مردم ما چه گناهی کردن ؟؟
خدا بخیر کنه . . .
جون هر کسی که بخاطر این بیماری فوت کنه اول به گردن شما و بعد به گردن اونایی که با بی توجهی خودشون و بقیه رومبتلا میکنن.
لطفا از خواب غفلت بیدار شین.ما منتظریم
همه چیز رو تعطیل کردید به زور ،ملت همه نشستند توی خونه ولی هر روز هزارو خورده ای اضافه میشه.مطمئنید مشکل از خودتون نیست؟
هر روز دارید مردم و سفر ها رو مقصر میدانید.اگر نمیتونید استعفا بده جناب نمکی و.....
وزارت بهداشت یه قاسم سلیمانی میخواد که با لباس خاکی بیاد تو میدون نه با کت و شلوار !!!
درسته ما باید نکات بهداشتی را رعایت کنیم تا مبتلا نشویم اما برای ریشه کن کردن این بیماری همه باید رعایت کنند که متاسفانه رعایت نمی کنند
خواهش می کنم از همه که جون مردم رو به خطر نیاندازند