در گزارش زیر شما را با طرز تهیه ۴ نوع عصرانه خوشمزه و لذیذ آشنا می‌کنیم.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خوراک واویشکا از جمله خوشمزه‌ترین و مشهورترین غذا‌های شمالی است. واویشکا غذایی با ریشه روسی است که بعد از جنگ جهانی دوم به آشپزخانه گیلانی راه پیدا کرد. برای درست کردن واویشکا می‌توانید هم از گوشت قرمز استفاده کنید و هم ازگوشت مرغ یا دل و جگر مرغ، گوسفند و گوساله. اگر هم گیاهخوار هستید واویشکا را با بادمجان و بدون گوشت قرمز و گوشت سفید درست کنید.

دلمه قارچ با مرغ

از طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ تا شیر برنج خوشمزه برای عصرانه

دلمه قارچ با مرغ یا همان قارچ شکم پر از خوش مزه‌ترین نوع دلمه می‌باشد، این غذا را می‌توان در دسته پیش غذا‌ها و یا فینگرفود‌ها قرار داد. همچنین این غذا برای کودکان بسیار مناسب است. به دلیل داشتن قارچ و مرغ که از برترین مواد گروه پروتئینی محسوب می‌شوند، ارزش غذایی بسیاری را به خود اختصاص داده اند. دلمه قارچ این قابلیت را دارد که بتوانید مواد اولیه آن را متناسب با سلیقه و ذائقه غذایی خود تغییر داده و مواد آن را کم و یا زیاد کنید. دلمه قارچ به دلیل طعم خوب و خواص فراوان بین کودکان به محبوبیت رسیده است. قارچ به دلیل داشتن ویتامین D بسیار در جلوگیری و شیوع سرطان‌ها در بدن نقش دارد. به علاوه این ماده خوراکی مفید در درمان بیماری‌هایی از جمله دیابت، کم خونی و فشار خون و همچنین کاهش وزن مناسب، کنترل جذب مواد غذایی برای بدن و تقویت استخوان‌ها اثر گذار می‌باشد. قارچ‌ها در انواع پلو‌ها و خورش‌ها توسط افراد به مصرف می‌رسند. مناسب‌ترین روش مصرف قارچ در زمینه بهداشتی پخت آن ذکر شده است؛ چرا که با پختن و حتی بخارپز کردن قارچ به جای سرخ کردن می‌توان بسیاری از خواص و ارزش این ماده را حفظ کرد. باید در تهیه قارچ از بازار برای این نوع غذا قارچ‌های متوسط، سفت و سالم را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که قارچ استفاده شده در این دلمه از قارچ‌های خوراکی است و با قارچ‌های سمی و مضر که باید از آن‌ها اجتناب کرد، تفاوت دارد.

از انواع دلمه‌های مشابه می‌توان به دلمه بادمجان، دلمه فلفل دلمه‌ای، دلمه پیاز، دلمه هویج و دلمه کاهو اشاره کرد.

مواد لازم

قارچ: نیم کیلوگرم
سینه مرغ: ۱ عدد
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: ۱ عدد
پنیر موزارلا: ۲۰۰ گرم
سس گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
موادلازم برای سس:
آرد: ۳ قاشق غذاخوری
شیر: ۱ پیمانه
کره: ۵۰ گرم

مراحل پخت

ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچک و مناسبی خرد کنید.

سپس آن را همراه با روغن زیتون و پیازی که به قطعات ریز خرد کرده اید، در تابه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم تفت دهید.

بعد از تفت مواد ادویه‌های لازم را به مرغ تفت داده شده اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا بخارپز شوند.

چند دقیقه بعد فلفل دلمه‌ای و سس گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید.

در این بخش قارچ‌های شسته شده را خشک کنید و دسته آن را جدا کنید تا داخل قارچ خالی شود.

برای تهیه سس: ابتدا کره را در ظرفی بریزید تا آب شود.

سپس آرد را اضافه کنید و با کره خوب مخلوط کنید.

پس از آنکه کره و آرد خوب مخلوط شدند کم کم شیر به دمای محیط رسیده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

پس از انکه تمام شیر را اضافه کرد هر ادویه و گیاه معطری که دوست دارید را اضافه کنید و مجدد سس را هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسید.

سپس داخل قارچ‌های آماده شده را با مواد اولیه پر کنید و روی آن را ابتدا با سس تهی شده و بعد پنیر موزارلا بریزید.

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

قارچ‌ها را داخل سینی فر بگذارید.

۲۰ دقیقه بگذارید دلمه‌ها بپزد.

دلمه‌ها را از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن نوش جان کنید.

ساندویچ قارچ و سیر

اگر با طعم و مزه قارچ رابطه خوبی دارید و در ضمن نگرانی‌ای از بابت بوی سیر برای روز بعد کاری‌تان نیز ندارید، می‌خواهیم طرز پخت و آماده کردن یک ساندویچ ساده و فوری با قارچ و سیر را به شما آموزش دهیم.

از طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ تا شیر برنج خوشمزه برای عصرانه

مواد لازم: برای ۴ نفر

کره مارگارین
۶ قاشق سوپ‌خوری
سیر
۲ حبه
قارچ
۳۵۰ گرم
نان فرانسوی بزرگ
۱ عدد
جعفری تازه چند ساقه
نمک و فلفل
به میزان لازم

طرز تهیه:

۱ ـ برای درست کردن این ساندویچ، اولین مرحله، آماده‌سازی مواد است. ابتدا حبه سیر‌ها را از پوست جدا کرده و رنده یا له کنید، سپس قارچ‌ها را به صورت درشت برش بزنید.

نان فرانسوی را نیز با چاقوی تیز به صورت اریب حلقه حلقه کنید. آخرین کار، خرد کردن جعفری است؛ البته پیش از مراجعه به سبزی‌فروشی و خرید جعفری، سری به فریزر بزنید.

اگر متاهل هستید، به احتمال قوی خانمتان مقداری جعفری خردشده را برای سوپ‌ها فریز کرده است؛ البته به طور قطع طعم و مزه جعفری تازه چیز دیگری است؛ به شرط آنکه بتوانید برگ‌های آن را ریز خرد کنید.

اگر به استفاده از جعفری تازه اصرار دارید، برای خرد کردن جعفری از دستگاه سبزی خردکن استفاده کرده یا جعفری خرد شده را از سوپرمارکت نزدیک خانه خریداری کنید.

۲ ـ تابه‌ای آماده کنید و مارگارین را داخل آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا ذوب شود؛ سپس سیر رنده شده را به روغن اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید.

۳ ـ سیر داغ را به قارچ‌ها اضافه کنید و ۵ دقیقه حرارت دهید. در طول پخت، هم‌زدن یادتان نرود.

۴ ـ برش‌های نان فانتزی را داخل تابه دیگری یا روی سینی میله‌ای فر قرار داده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تست کنید.

۵ـ جعفری خردشده را به مخلوط قارچ و سیر اضافه کرده و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

حالا هر کدام از برش‌های نان را در سینی یا دیس چیده و مخلوط قارچ و سیر را روی نان‌ها ریخته و نوش‌جان کنید.

توضیح: مقدار مواد لازم برای ۴ نفر است؛ بنابراین اگر تنها هستید، مقدار مواد را به یک چهارم کاهش دهید.

مدت زمان آماده‌سازی:۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت: ۱۰ دقیقه

روش فوق العاده خوشمزه درست کردن “اسنک مرغ”

“اسنک مرغ” غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که در همه مواقع میچسبه و زمان اماده سازی این غذا ۱۵ دقیقه و زمان پخت آن ۴۵ دقیقه است. این مقدار مناسب ۶ نفر است.

از طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ تا شیر برنج خوشمزه برای عصرانه

مواد لازم برای اسنک مرغ

فیله مرغ ۸ عدد
فلفل دلمه ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
قارچ ۴۰۰ گرم
پنیر پیتزا به میزان لازم
نان تست ۱۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقداری لازم

طرز تهیه اسنک مرغ

برای شروع کار ابتدا فیله‌ها را نازک برش بزنید. فلفل دلمه ای‌ها را نگینی خرد کنید و قارچ‌ها را حلقه‌ای ببرید.

سپس پیاز‌ها را با رنده‌ی درشت رنده کنید و فیله مرغ برش زده را به همراه کمی نمک و فلفل با هم مخلوط کنید تا به خوردش برود. کمی بعد فیله‌ها را در روغن تفت دهید تا حدی که خشک نشود و رنگ آن طلایی شود.

قارچ‌ها را تفت دهید و کمی نمک روی آن بپاشید.

کف و روی دستگاه ساندویج سازتان را چرب کنید و نان تست را روی آن بگذارید و روی نان تست یک لایه مرغ، قارچ، فلفل دلمه‌ای و پنیر پیتزا بگذارید و روی آن را با یک نان تست دیگر بپوشانید و در دستگاه ساندویج میکر را ببندید.

حدود ۳ تا ۵ دقیقه بعد ساندویج‌های آماده شده و برشته شده را خارج کنید و با سس خردل و کچاپ میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد اسنک مرغ

اسنک مرغ جزو پیش غذا - اسنک و رول میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۰ دقیقه میباشد.
اسنک مرغ را می‌توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد.

طرز تهیه شیر برنج

شیر برنج یکی از انواع دسر‌های اصیل و قدیمی ایرانی است که به عنوان وعده اصلی هم استفاده می‌شود. این دسر خوشمزه همانطور که از نامش مشخص است از شیر و برنج به همراه شکر تهیه می‌شود، البته در تهیه شیر برنج مجلسی از خامه هم استفاده می‌شود.

از طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ تا شیر برنج خوشمزه برای عصرانه

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می‌توانید برای ۴ نفر شیر برنج تهیه کنید. در صورتی که می‌خواهید مقداری کمتر یا بیشتری شیر برنج تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش تهیه دسر شیر برنج با سایت پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم شیر برنج

برنج ۲ لیوان
شیر ۸ لیوان
شکر ۱ لیوان
خامه نصف لیوان
گلاب به میزان لازم
پودر پسته برای تزیین

طرز تهیه شیر برنج

برای تهیه شیر برنج ساده ابتدا خامه را از یخچال بیرون می‌آوریم و می‌گذاریم تا با دمای محیط سازگار شود و بعد برنج را در ظرفی می‌ریزیم و روی آن آب می‌گیریم و می‌گذاریم تا خیس بخورد. سپس آب اضافه برنج را بیرون می‌ریزیم

و در قابلمه‌ای برنج را با ۳ لیوان آب می‌گذاریم روی حرارت ملایم تا آب آن تبخیر شود و فقط ۱ لیوان آب در آن باقی مانده باشد. پس از آنکه برنج نرم شد و ۱ لیوان از آب در قابلمه مانده بود و باقی آب تبخیر شده بود شیر را به برنج اضافه می‌کنیم؛ و صبر می‌کنیم تا برنج کاملا پخته و باز شود. بعد شکر را در نصف لیوان آب جوش می‌ریزیم و با قاشق هم می‌زنیم تا حل شود و بعد به شیر برنج می‌افزاییم و پیاپی هم می‌زنیم تا اگر شکر احیانا حل نشده است در این مرحله کاملا حل شود.

سپس گلاب را به مواد می‌افزاییم و مجددا مواد را مخلوط می‌کنیم تا طعم گلاب به کل شیربرنج برسد. اگر بخواهیم به شیر برنج خامه نیز اضافه کنیم بهترین زمان ۵ دقیقه آخر پخت است که کمی از شیر برنج را در کاسه‌ای می‌ریزیم

و می‌گذاریم تا کمی خنک شود و بعد خامه را به آن اضافه می‌کنیم و با هم مخلوط می‌کنیم و بعد به مواد شیر برنج در قابلمه اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم و پس از ۵ دقیقه حرارت قابلمه را خاموش می‌کنیم و یک دم کنی روی قابلمه می‌گذاریم

تا شیر برنج به مدت ۱۰ دقیقه حسابی آماده شود و اصطلاحا جابیفتد. اگر بخواهیم شیر برنج را برای مجلسی آماده کنیم بهتر است کمی خلال بادام را ۱ ساعت جلوتر از پخت شیربرنج در آب بگذاریم تا خیس بخورد

و بعد زمان پخت به آن اضافه کنیم. یا اگر بخواهیم شیربرنج قالبی درست کنیم باید بگذاریم تا آب آن کاملا تبخیر شود تا سفت‌تر بشود و بعد در قالب بریزیم و با پشت قاشق خوب فشار دهیم و بعد در یخچال قالب را قرار دهیم

تا خودش را بگیرد و بعد در ظرف سرو آن را برگردانیم. سپس می‌گذاریم تا کمی شیربرنج خنک شود و در ظرف مورد نظر می‌کشیم و با پودر پسته که تضاد رنگی ایجاد می‌کند روی آن را تزئین می‌کنیم. نوش جان

منابع: غذالند، بیتوته، دونفره، پارسی دی

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.