مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: طرح تشدید نظارت بر سلامت و امنیت غذایی در سطح این استان با محور پیشگیری از شیوع بیماری همه‌گیر کرونا در قالب فعالیت ۱۲۰ گروه بازرسی آغاز شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، احمد شریعتی مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: در این چارچوب از ۲۵ اسفند ماه تا ۱۵ فروردین ماه سال جدید افزون بر ۲۵۰ کارشناس دامپزشکی در سطح خراسان رضوی فعالیت نظارتی دارند.

او ادامه داد: تشدید اقدامات نظارتی با هدف کاهش مخاطرات بهداشتی ناشی از عرضه فراورده‌های خام دامی غیربهداشتی به ویژه در شرایط شیوع بیماری همه‌گیر، از طریق بازرسی و کنترل مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی در مشهد و سایر شهرستان‌های خراسان رضوی صورت گرفته است.

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: با اجرای "طرح تشدید نظارت بر سلامت و امنیت غذایی" با محوریت پیشگیری از شیوع بیماری همه‌گیر همه رستوران‌های بین‌راهی و درون شهری، سردخانه‌های نگهداری مواد پروتئینی، مراکز تولید، نگهداری و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز، آشپزخانه‌ها، هتلها، میهمانپذیر‌ها و بیمارستان‌ها مورد بازدید قرار می‌گیرند.

شریعتی افزود: با توجه به خطر انتقال بیماری‌ها در عرضه غیربهداشتی فرآورده‌های خام دامی توسط دستفروشان، با همه افرادی که به صورت دستفروشی در حاشیه جاده‌ها، سطح شهر مشهد و به ویژه اطراف حرم مطهر رضوی اقدام به عرضه غیرمجاز مواد پروتئینی از قبیل گوشت سفید و قرمز، کله پاچه و جگر کنند برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

او از یکایک شهروندان و زائران خواست تا از خرید "گوشت مرغ یا قطعات ران و سینه فاقد بسته‌بندی، گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی، گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بسته‌بندی و یا فرآورده‌های خام دامی دارای بسته‌بندی با برچسب مخدوش" خودداری نموده و هنگام خرید مواد بسته‌بندی شده حتما به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند.

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف در عرضه فرآورده‌های خام دامی مراتب را در مشهد به شماره تلفن ۱۵۱۲ مرکز پیام دامپزشکی خراسان رضوی اطلاع دهند.
 
انتهای پیام//ف.س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.