در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه شیرازی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  اشکنه شیرازی غذایی پراز خواص برای سلامتی بدن است با ما همراه باشید تا نحوه درست کردن این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

پیاز چند عدد

روغن

ماست

تخم مرغ

شنبلیله

نعناع خشک

نمک و زردچوبه

طرز تهیه:
پیازها را خلال کرده در روغن سرخ می کنند, وقتی که رنگ پیازها طلایی شد, زردچوبه را روی آن ریخته, کمی هم می زنند. سریع تفت می دهند تا سبزی ها نسوزد و مقداری آب و نمک به آن اضافه می کنند و می جوشانند وقتی آب پیازک حاضر شد, آن را روی نان خرد کرده ریخته, به صورت ترید مصرف می کنند.

اگر خواستند تخم مرغ به آن اضافه کنند, قبل از آماده شدن,تخم مرغ ها را در ظرفی به هم زده و یا با ماست مخلوط نموده و داخل آب پیازک می ریزند.

به جای ماست می توان از دوغ هم استفاده کرد.

منبع: آکا

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۳ ۲۶ اسفند ۱۳۹۸
اسمش اشنکه اوجیز مشهدی هم هست هرزوز بابابزرگم میخوره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۱ ۲۶ اسفند ۱۳۹۸
اول از همه پیاز داغ میگیریم.بعد شنبلیله اضافه میکنیم.بعد از اون بهش یه قاشق پر کشک اضافه میکنیم مواد که جا افتاد .یکی یکی تخم مرغ ها رو توی یه ظرف میکشنیم و دونه دونه به ظرف در حال جوشیدن اضافه میکنیم.چند دقیقه صبر میکنیم تخم مرغا که پختن و صفت شدن زیر گازو خاموش میکنیم.بعضیها سیب زمینی نگینی هم میریزن
آخرین اخبار