به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، خلیل رنجبر رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ارتقای شایستگی، صلاحیت و مهارت حرفهای معلمان را از اهداف برگزاری این جشنواره عنوان و اظهار کرد: این جشنواره برای معلمان دورههای تحصیلی پیشدبستان، ابتدایی، متوسطه دوره اول پیش حرفهای و حرفهای دوره دوم برگزار خواهد شد.
رنجبر گفت: در راستای کیفیت بخشی و ارائه شیوههای نوین تدریس معلمان استثنایی میتوانند ابتکارات و نوآوریهای آموزشی در مدارس مجازی را ابتدای اسفند ماه جاری تا پایان فروردین ماه سال آینده به دبیرخانه این جشنواره واقع در روابط عمومی اداره آموزش و پرورش استثنایی استان ارسال نمایند.
او اظهار داشت: با فراهم آوردن بستر آموزش مجازی و پل ارتباطی بین معلمان و دانشآموزان در ۴۰ مدرسه و مرکز مجازی در راستای جبران عقب افتادگی درسی، کلاسهای اثر بخش مجازی برای حدود ۷۰۰ نفر دانشآموز دختر و پسر با نیازهای ویژه درحال برگزاری است.
رنجبر تصریح کرد: برآورده کردن نیازهای آموزشی متفاوت دانشآموزان با نیازهای ویژه برای شکوفایی استعدادهای آنان بسیار مهم است و اصلاح آموزش براساس نیازهای واقعی دانشآموزان باید در اولویت قرار گیرد.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان با بیان اینکه تدریس قسمتی از فعالیت آموزشی و نوعی آموزش است که معطوف به یادگیری یا تغییر روشهای رفتاری است، افزود: نظریهها، دیدگاهها، ماهیت و روشهای تدریس متفاوت بوده و بر ایجاد رابطه تعاملی بین یاددهنده و یادگیرنده تأکید دارد.
رنجبر گفت: در دنیای امروز باید تعلیم و تربیت را از روش سنتی به شیوه جدید تغییر و گرایش به جستجوگیری را در دانشآموزانی که هر کدام نیازهای متفاوتی دارند افزایش دهیم تا آنها بر اساس نیازهای روز جامعه تربیت شوند.
انتهای پیام/ع