در این مطلب طرز تهیه برگربیف و قارچ خوشمزه را یاد خواهید گرفت.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید با خواندن این دستورغذایی پیش خودتان بگویید که اضافه کردن قارچ به مایه برگر چه فایده‌ای دارد؟ 

باید بگویم با این کار اول اینکه طعم گوشت بهتر می‌شود، دوم اینکه بافت گوشت نرم‌تر می‌شود، سوم اینکه از درست کردن سس قارچ خلاص می‌شوید و چهارم و مهم‌تر از همه اینکه درصد چربی مضر و کلسترول غذا پایین آمده و خوراکی سلامت از گوشت قرمز خواهید داشت. با این اوصاف فکر نمی‌کنید اضافه کردن قارچ به مایه گوشت بهتر است؟

مواد لازم:

پیاز کوچک: یک عدد، خرد شده
قارچ: ۱۵۰ گرم، خرد شده
گوشت گوساله کم‌چرب: ۴۰۰ گرم، چرخ‌کرده
پودرنان خشک: ۵۰ گرم
سبزی معطرخشک: ۲ قاشق چای‌خوری
رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
آرد: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه:

پیاز و قارچ را در غذاساز پوره کنید، سپس آن را با گوشت، پودرنان، سبزی و رب گوجه‌فرنگی مخلوط کرده و ورز دهید تا یکدست شود، نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

مایه گوشت را به ۴ بخش تقسیم کنید. دست‌های خود را آردی کرده و هربخش را به شکل همبرگر درآورید. برگر‌ها را در یک سینی چیده و روی آن سلفون کشیده و ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

روغن را در یک تابه داغ کرده و هرطرف برگر‌ها را ۵ دقیقه روی شعله متوسط سرخ کنید. بعد آن را با نان و سبزیجات دلخواه سرو کنید.

نکات:

به‌جای سبزی خشک از یک قاشق غذاخوری سبزی تازه ساطوری‌شده می‌توانید استفاده کنید.
مدت زمان سرخ کردن برگر‌ها بسته به ضخامت درنظر گرفته شده متغیر است.
اگر برگر‌ها را روی زغال کباب کنید، طعم آن بسیار بهتر خواهد شد.

منبع: مجله آلامتو

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.