به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه سوهان پسته ای را به سادگی هر چه تمام تر یاد خواهید گرفت.
شکر =نصف لیوان
پسته خرد شده= به میزان لازم
ابتدا کف سینی را جرب کنید و سپس شکر را روی شعله بگذارید وقتی شروع به ذوب شدن کرد زیر ظرف شعله پخش کن بگذارید و حرارت را کم کنید در غیر این صورت شکر ذوب شده (کارامل) سریع میسوزد مغز پسته خرد شده را اضافه کنید در حدی که اطراف پستهها به کارامل آغشته شود بعد در حالیکه هنوز شعله روشن است خیلی سریع بوسیله قاشق گلولههایی برداشته و در سینی چرب شده بگذارید وقتی که شیرینیها سرد شد در ظرف شیرینی خوری بگذارید و شیرینی را نوش جان کنید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه شیرینی کره بادام زمینی
هر جه قدر میزان پسته در مقایسه با کارامل بیشتر باشد شیرینیها تردتر و خوشمزهتر میشود.
میزان پستهای که من اضافه کردم تقریباً یک لیوان است ولی این میزان میتواند متفاوت باشد و مقدار کمتر از این هم میتوان استفاده کرد و یک بشقاب کوچک سوهان پستهای از این مقدار تهیه میشود.
دوستان عزیزم با عرض پوزش برای اینکه سوهان پستهای نسوزد از مرحله اضافه کردن پسته به کارامل عکس نگرفتم. اگر قصد دارید مقدار زیادتری از این سوهان را تهیه کنید بهتر است که در دو و یا سه نوبت وبا مقدار کم این کار را انجام دهید، چون با مقدار بیشتر برای گذاشتن شیرینی در سینی فرصت کافی نخواهید داشت و ممکن است کارامل بسوزد.
هرچه رنگ کارامل قهوه ایتر شود شکنندهتر و خوشمزهتر خواهد بود ولی هر چه رنگ این سوهان روشنتر باشد کمی زیر دندان سفتر میباشد.
این شیرینی بدون فر تهیه میشود و بسیار آسان و خوشمزه است.
منبع: مجله آلامتو
انتهای پیام/