رئیس سازمان راهداری گفت: میزان جابه‌جایی کالا از طریق ناوگان حمل‌ونقل عمومی ۲۵ تا ۳۰ درصد رشد داشته است.

عبدالهاشم حسن نیا مدیر عامل سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای در گفت‌وگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه طبق دستور العمل ستاد ملی مبارزه با کرونا تمامی راه‌ها و جاده‌ها جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا باید مسدود شود، گفت: هم اکنون تعدادی از مسافران در جاده‌ها قرار دارند که هرچه سریعتر این مسافران باید جاده را تخلیه کنند.


بیشتر بخوانید: هیچ دستوری برای مسدود کردن راه‌ها به ما ابلاغ نشده است 


او ادامه داد: طبق دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت کشور باید ممنوعیت و محدودیت تردد در جاده‌های کشور اعمال شود و این دستور به تمامی حوزه‌ها و دستگاه‌ها ابلاغ شده و طبق این دستور باید تمامی این راه‌ها بسته شود.

حسن نیا اظهار کرد: میزان جابه‌جایی با ناوگان حمل‌ونقل مسافری در بخش جاده‌ای حدود ۷۰ درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته است و از سوی دیگر با توجه به اینکه میزان مسافرت‌ها کاهش یافته بنابراین بسیاری از رانندگان ترجیح می‌دهند جابه‌جایی‌ها را خود انجام ندهند.

معاون وزیر راه وشهرسازی یاد آور شد: زمانی که مسافر نباشد خود راننده ترجیح می‌دهد جابه‌جایی را انجام ندهد از سوی دیگر طبق دستورات ستاد مبارزه با کرونا مردم خود ترجیح می‌دهند مسافرتی انجام ندهد.

حسن نیا با اشاره به اینکه طبق دستور العمل ستاد ملی مبارزه با کرونا حمل ونقل عمومی برای جابه‌جایی کالا‌ها به ویژه کالا‌های از جمله ماسک ومواد ضدعفونی از پایانه‌های بندری باید با سرعت بیشتری انجام می‌شود، افزود: میزان جابه‌جایی‌ کالاها از طریق ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای ۲۵ تا ۳۰ درصد طی چند روز گذشته افزایش یافته است.

مدیرعامل سازمان راهداری تصریح کرد: برای ترغیب رانندگان جهت جا‌به‌جایی بار در پایانه‌های بندری علاوه بر ضدعفونی کردن پایانه‌ها ۳۰ درصد سوخت اضافی به آن‌ها واریز می‌شود.

حسن نیا گفت: هیچ ممانعتی برای جابه‌جایی کالا‌ها از طریق ناوگان حمل ونقل عمومی وجود ندارد و در این شرایط تمامی ناوگان و رانندگان در این دوره فعال هستند.

معاون وزیر راه وشهرسازی درباره آخرین وضعیت مناطق سیل زده هم گفت: طی دستوری که ارائه شده تمامی ماشین آلات و نیرو‌های راهداری با همکاری بخش‌ها در حال بازگشایی راه‌های مسدود شده به ویژه راه‌های روستایی هستند و تا امروز بخش عمده‌ای از این راه‌ها به ویژه در جنوب کرمان و سیستان و بلوچستان و هرمزگان باز شده است.

گفتنی است، رضا اکبری معاون راهداری سازمان راهداری درباره آخرین وضعیت مناطق سیل زده گفت: میزان خسارتی که به مناطق سیل‌زده شده است ۶۰۰ میلیارد تومان بوده که تا پایان فروردین همزمان با پرداخت هزینه‌ها از سوی سازمان برنامه و بودجه کار بازسازی مسیر‌ها را انجام می‌دهیم.

اکبری ادامه داد: ۱۵۰ اکیپ بازسازی در مناطق سیل زده از جمله جنوب کرمان، ایرانشهر و هرمزگان قرار دارند و ۱۴۶ پروژه ویژه راهداری فعال در کشور وجود دارد، ۷۰۰ کارگاه فعال و یا در حال آماده‌سازی هستند که در مجموعه ۱۰۰۰ کارگاه و اکیپ راهداری در کشور هم اکنون مشغول فعالیت هستند.

اکبری افزود: بلافاصله بعد از وقوع سیل طراحی پل کهنوج به سمت بندر عباس را به شرکت مشاور ابلاغ کردیم، همچنین در ایرانشهر هم طبق دستوری که ارائه شده کار طراحی پل را به شرکت مشاور ارائه کرده‌ایم؛ بنابراین برخی از نقاط کار بازسازی‌شان آغاز شده و برخی از نقاط هم بعد از فروکش کردن آب و پرداخت هزینه‌ها کار بازسازی‌شان آغاز می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار