به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دسر انار سه لایه، دسری شیک و مجلسی برای پذیرایی مهمانی شب یلدا است. این دسر خوشمزه را میتوانید به صورت تک نفره یا قالبی درست کرده و به دلخواه تزیین و سرو نمایید.
مواد لازم برای تهیه دسر هندوانهای سه لایه
کیک شکلاتی یا وانیلی به مقدار لازم
پودر ژله انار یک بسته
پنیر ماسکارپونه ۱۰۰گرم
خامه صبحانه یا قنادی ۲ قاشق غذاخوری
انار برای تزیین
برگ نعناع برای تزیین
نکات
اگه فرصت پخت کیک وانیلی یا شکلاتی ندارید، میتوانید از کیک آماده شکلاتی یا ساده استفاده کنید.
پنیر ماسکارپونه بدون نمک و مخصوص دسر و شیرینی است. به جای آن از پنیر ویلی و اسپونی هم میتوانید استفاده کنید.
طرز تهیه دسر انار سه لایه
ابتدا کیک را با چنگال یا با دست خرد و ریز ریز میکنیم.
پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا ذرات ژلاتین در آب حل شده و مایع شفاف شود.
یک سوم جام یا ظرفهای دسر را ژله میریزیم و در یخچال قرار میدهیم تا ببندد.
در این فاصله زمانی، خامه و پنیر ماسکارپونه را مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا کاملا یکدست و سفت شود.
سپس داخل قیف یا کیسه فریزری که گوشه اش را سوراخ کرده ایم ریخته و روی ژلههایی که بسته اند یک لایه میپوشانیم.
لایه دوم دسر شب یلدا
روی خامهها را یک لایه کیک پودر شده میریزیم.
روی دسر را با دانههای انار و نعنا یا پونه تزیین میکنیم.
نیم ساعت در یخچال میگذاریم و سپس سرو میکنیم.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/