به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ در گفتوگوی زنده تلویزیونی، گفت: روز جوان را به تمام جوانان ایران اسلامی تبریک عرض میکنم و به کادر درمان که دو ماه است در حال تلاش هستند، خدا قوت میگویم.
وی در خصوص خروج شهروندان و ایجاد ترافیک شهری در سطح پایتخت، افزود: در این باره اظهار نگرانی میکنم، این موضوع صرفا مختص تهران نبود و طبق اطلاعاتی که دریافت کردم در کل کشور خروج خودرو در سطح شهرهای کشور مشاهده شد.
سردار رحیمی با بیان اینکه قوانین قبلی تا روز ۲۰ فروردین پا برجا است و همه باید این قوانین را رعایت کنند،گفت: بعد از کادر درمانی، پلیس در میدان حاضر بود و در حال انجام ماموریتهای خود بود.
رئیس پلیس پایتخت خطاب به اصناف و کسبه گفت: واحدهای کارگاهی و واحدهایی که در حال تهیه مایحتاج زندگی شهروندان هستند، مجاز به فعالیت هستند.
وی افزود: وضع امروز پایتخت به شدت بد بود و اصلا از این اوضاع راضی نیستم.
سردار رحیمی اظهار کرد: با آماری که امروز دریافت کردم، متوجه شدم که مراجعات بیماران کرونایی به بیمارستانها بیشتر شده است.
وی افزود: در بررسی ورودیهای به پایتخت مشاهده شد که تعداد ورودیها به تهران زیاد بود، هم داخل شهر و هم بیرون از شهر تهران دارای ترافیک بودیم.
فرمانده انتظامی پایتخت گفت: توانمندیهای مراکز ما نسبت به روزهای اولیه مطرح شدن بیماری کویید ۱۹ بهتر شده است، توصیه میکنم که افراد مشکوک نسبت به تست جسمانی خود به مراکز درمانی بروند.
وی افزود: نگرانیهای مسئولان در ستاد کرونا تهران زیاد است، باید اراده جمعی ایجاد شود تا مقابل شیوع این بیماری گرفته شود.
سردار رحیمی گفت: تصمیمات جدی تری برای اعمال قوانین خواهیم گرفت، نه تنها تا ۲۰ فروردین بلکه بعد از آن نیز محدودیتها اعمال خواهد شد.
وی افزود: ما نمیخواهیم برخوردهای سلبی انجام دهیم، ما میخواهیم کار ارشادی انجام دهیم؛ در کمیته اصناف بر واحدهای صنفی نظارت وجود دارد که روزانه ۱۰۰ گشت در حال انجام است.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: ۱۴ ورودی در حال کنترل پلیس راهور فاتب است، از ۸ فروردین تا امروز ۸ هزار خودرو که قصد ورود و خروج به پایتخت داشتند را برگرداندیم.
وی با بیان از دستگیری بیش از ۳۰ نفر از مدیرهای کانالهای شایعه پران در فضای مجازی خبرداد و افزود: بیش از ۱۰ میلیون ماسک احتکار شده و ۸۹ میلیون دستکش دپو شده کشف و تحویل وزارت بهداشت و درمان شد.
سردار رحیمی تصریح کرد: امروز در بخش احتکار مشکلی نداریم، در بخش مراکز تهیه و تولید اقلام بهداشتی کارگروهی تشکیل شده که پلیس بر آن نظارت دارد و نگرانی بابت احتکار و کمبود دستکش و ماسک نیست.
وی درباره حضور معتادان متجاهر در خیابان مولوی و انتشار کلیپ منتسب به آن در فضای مجازی، گفت: در پی تصویب ستاد مبارزه با کرونا، یکسری از زندانیان و یکسری از معتادان متجاهر آزاد شدند.
رئیس پلیس پایتخت با بیان اینکه در تهران حدود ۷ هزار نفر از این افراد آزاد شدند و پذیرشی برای این افراد وجود ندارد، گفت: امروز دو جلسه در وزارت بهداشت و استانداری تهران برگزار شد تا برای این موضوع تصمیم گیریهای انجام شود.
سردار رحیمی با بیان اینکه پلیس آمادگی جمع آوری معتادان را دارد، گفت: دوستان از ما فرصت خواستند تا بسترها برای پذیرش این افراد فراهم شود و امیدواریم این تمهیدات به زودی صورت بگیرد.
وی افزود: بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصد این معتادان دارای سابقه سرقت هستند و از نظر امنیتی، نگران خانوادههای این محلات هستم.
رئیس پلیس پایتخت با بیان اینکه در ایام نوروز سرقت خرد در تهران کمی بیشتر مشاهده شد، اظهار کرد: در زمان شیوع کرونا، ۱۰۰ هزار زندانی آزاد شد؛ بنا به اطلاعیه قوه قضاییه، کسانی که از زندان آزاد شدند و مرتکب تخلف و جرم شوند، مرخصیشان لغو خواهد شد.
وی افزود: مردم ما رفتار پلیس ایران با پلیس کشورهای متمدن را ببینند، ما اختیار جریمه ۵ میلیون ریالی را به ماموران دادیم، اما اولویت ما با تذکر زبانی بود.
سردار رحیمی گفت: با تلاش اصحاب رسانه، شناخت رسانهای مردم در خصوص موضوعات مختلف بیشتر شده است و این قابل تحسین است. همه ما دنبال جمع شدن موضوع کرونا و بسته شدن پرونده آن در کشور هستیم، ما نیاز به همکاری و همدلی مردم داریم.
انتهای پیام/
اگه تهرانی ها اجازه بدن کرونا رو شکست میدیم...
ناراضب از عدم مدیریت بحران؟
پيشنهاد ميشه طرح ترافيكي زوج و فرد يا هفته اي دو روز از درب منزل اجرا بشه
اکثر مردم ما ارشادی نیستن.
بایستی زور وچوب بالا سرشون باشه متاسفانه
پول قسط و بدهکاری و چک و اجاره خونه و ... شما میدی به هم وطنات که دیگه نرن سر کار و مثل شما بخوابن ؟ از شرکتشون اخراج بشن شما جوابگویی؟
جهت آمادگی مقابله با کرونا خواهشمندم از تمام شبکه های تلویزیون، مواردی که یک پرستار یا پزشک در مورد بیماران کرونا انجام میدهد را آموزش دهید. در شرایط بحرانی که پرستار یا پزشک نبود یک فرد عادی تاحدودی بتواند از وسایل پزشکی دارویی سرم و موارد دیگر اطلاع داشته باشد. و بتواند نقش یک پرستار و پزشک هرچند ضعیف تر انجام دهد. شاید ویروس چنان گسترش یابد که اون موقع فرصت آموزش های لازم نباشد.
این بهترین پدافند غیر عامل در شرایط موجود است. با تشکر
حضور مردم در 16 ام هم حاصل مدیریت دولت تدبیر و امید
کارگر روزمزد نمیتوند در قرنطینه باشند اقای مدیر