به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، مهرزاد حمیدی، معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در برنامه تلویزیونی در انتهای الوند درباره تمهیدات در نظر گرفته شده این معاونت برای دانش آموزان طی روزهای تعطیلی مدارس اظهار کرد: برای مقابله با شیوع کرونا مدارس از سوم اسفند تعطیل شدند که البته ۷۰ درصد محتوای آموزشی در مدارس تدریس شده بود.
او ادامه داد: بلافاصله بعد از تعطیلی مدارس کلاسهای آموزشی با همکاری صدا و سیما برگزار شد و جهادی آموزشی در این مرحله شکل گرفت.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برخی معلمان هم برای آموزش مجازی از امکانات شخصی و ظرفیت فضای مجازی استفاده کردند، بیان کرد: در شرایط فعلی حدود ۸۰ تا ۸۵ درصد محتوای آموزشی از طریق تدریس مجازی ارائه شده است.
بیشتر بخوانید: چگونگی توسعه محتواهای آموزش مجازی در برنامه درسی
حمیدی به کمبود تحرک دانشآموزان در ایام تعطیلی مدارس اشاره و تاکید کرد: با فعالیتهای حرکتی باید تحرک لازم را در دانش آموزان ایجاد کرد، همچنین ۳۳ هزار دبیر تربیت بدنی در آموزش و پرورش که ۷۰۰ نفر آنها مدرک دکترا، ۱۲ هزار نفر فوق لیسانس و بقیه مدرک لیسانس تربیت بدنی دارند برای طراحی فعالیتهای حرکتی دانش آموزان بسیج شده اند و طرحهای آنها برای شبکه دو سیما ارسال میشود تا موارد مناسب را از تلویزیون نمایش دهند.
او اظهار کرد: افراد میتوانند در خانه هم تحرک لازم را حین فعالیتهای مختلف مورد توجه قرار دهند؛ چراکه فقر حرکتی موجب تحلیل عضلات میشود.
انتهای پیام/
الان اون مثلا اون معلمایی که اوردین تو تلویزیون کجای کار رو گرفتن؟؟؟ یه ۲۰ دیقه میان مثل چی تند تند صحبت میکنن اصلا نمیفهمی چی میگن!
مدرسه ی ماهم اموزش انلاین نداره!!
واسه اینکه این مشکل رو از سر خودشون باز کنن میخوان مارو بدبخت کنن