نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: برای دوران پسا کرونا باید قوانین دست و پاگیر به منظور تولید را پالایش کرد و سرعت عمل را بالا برد.

پالایش قوانین مانع تولید از مهم ترین اولویت های پسا کرونا/کرونا توجه جهان را به سمت جهوری اسلامی جلب کرد/اجرایی کردن پروتکل‌های پسا کرونا برای مبارزه با این ویروس ضرورت داردحجت الاسلام احمد سالک کاشانی نایب رئیس کمیسیون فرهنگی در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اولویت‌های کشورمان بعد از ریشه کن شدن بحران کرونا گفت: در چند بُعد باید به این موضوع در مجلس توجه شود، یک بخش قانونگذاری است، لذا با توجه به اینکه امسال جهش تولید نامگذاری شده باید قوانین دست و پاگیر را پالایش کرد و برای تحقق جهش تولید سرعت عمل را بالا ببریم.

او افزود: بخش دیگر از مسئولیت‌های مجلس هم تصویب قوانینی است که رشد تولید صنعت، کشاورزی، صادرات و فعالیت‌های از این قبیل را تسریع کند.

سالک تصریح کرد: برای مدیریت دوران پسا کرونا نیازمند نشست‌های تخصصی بین بخش‌های خصوصی، دولت، دانشگاه و شرکت‌های دانش بنیان هستیم، در حقیت این نشست‌های ۴ جانبه بسیاری از معضلات  بر سر راه تولید را حل می‌کند و راهکار‌های جدید برای رشد تولید در دوران پسا برجام خواهد داشت.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ستاد مرکزی مقابله با کرونا مسئولیت بهداشت را به عهده دارد و باید برای دوران پسا کرونا هم برنامه داشته باشند، همچنین مردم، دستگاه ها، بخش‌های صنعتی و کشاورزی هم باید تمام پروتکل های مصوب را اجرا کنند، چراکه پایان بحران کرونا مشخص نیست، اما در بخش‌ها و فاز‌های مختلف کنترل و مدیریت می شود، لذا اجرایی کردن پروتکل‌های پسا کرونا برای مبارزه با این ویروس منحوس ضرورت دارد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه موضوعی دیگر برای دوران پسا کرونا تطبیق یک سبک زندگی اسلامی است، گفت: در طول این دو ماه که جمهوری اسلامی ایران با کرونا دست و پنجه نرم می کرد به مسائل بسیارعالی دست پیدا کردیم  و  تجربه‌ های خوبی به دست آوردیم، امیدواریم با توجه به میلادی حضرت مهدی (ع) سایه این ویروس از سر جامعه بشریت رفع شود.

حجت الاسلام سالک کاشانی با تاکید بر اینکه بیماری کرونا توجه جهان را به سمت جهوری اسلامی جلب کرد، گفت: آمریکا با تمام  ادعا‌های خود در حوزه پزشکی و دیگر مسائل امروز ذلیل شده است، اما ایران توانست مدیریت کند چراکه قدرت مدیریت جمهوری اسلامی به ویژه مقام معظم رهبری که انصافا نقش اساسی در این قضیه داشتند، بی نظیر است.


بیشتر بخوانید:احیای مشاغل آسیب دیده از مهم‌ترین اولویت‌های پسا کرونایی است 


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
عباس گودرزی
۱۸:۰۹ ۲۱ فروردين ۱۳۹۹
سلام رشد تولید یعنی حذف دلالی های نامتعارف . یعنی حذف نقدینگی اعم از ارز ، سکه ،ریال و طلای گرمی ) و الکترونیکی شدن تمام دریافت ها و پرداخت ها . البته عده ای مثل اختلاسگران ، رانت خواران و بعضی از مدیران نظام ضرر می کنند . ولی می توان باجهش معنی دار تولید ریشه بیکاری را کند و با دریافت مالیات پلکانی دقیق فاصله طبقاتی را به حداقل رساند. و مشکلات اقتصادی فرا کرونا را از بین برد
آخرین اخبار