مهدی شادنوش رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص آخرین وضعیت دستگاههای دیالیز در کشور، اظهار کرد: امروزه بودجه بیماران خاص بین سازمانهای مختلف توزیع میشود و تأمین اعتبار بیماران خاص در یک جا متمرکز نمیشود که اداره بیماران خاص وزارت بهداشت پیشنهاد تمرکز بودجه را داده است.
او ادامه داد: بر اساس برنامه ریزیهای انجام گرفته، بستههای خدمتی بیماران خاص در آینده اضافه میشود که در این میان بیماران تالاسمی و هموفیلی مورد توجه جدی در این بستههای خدمتی قرار میگیرند.
رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای وزارت بهداشت تأکید کرد: تعداد بیماران خاص به ۱۰ عدد میرسد که در این میان بیماران اوتیسم، ام اس،ای بی و سرطان جزو دسته بیماران خاص و صعب العلاج قرار گرفته و از خدمات ویژه بستههای خدمتی برخوردار میشوند.
شادنوش بیان کرد: درخواست ما جهت ارائه بستههای خدمتی همچنین دریافت خدمات بهداشتی و درمانی از سوی بیماران خاص و صعب العلاج در حدود ۸ هزار میلیارد است که امیدوارم این بودجه تامین شود.
او با اشاره به معاف شدن یکی از اعضای خانواده اهداء کننده عضو از سربازی، گفت: با توافقی که با سازمان نظام وظیفه انجام گرفته است، قرار است یکی از اعضای خانوادهای که بر اثر مرگ مغزی اعضای بدنشان را اهداء کردهاند، از خدمت سربازی معاف شوند و این کار با هدف ترویج فرهنگ ایثار و اهدای عضو انجام میشود.
بیشتر بخوانید: ویروس کرونا؛ کدام مشاغل پر خطر مجاز به آغاز فعالیت نیستند؟
رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای وزارت بهداشت یادآوری کرد: امروزه حدود ۲۵ هزار نفر در لیست نوبت انتظار پیوند اعضا هستند و روزانه چندین نفر به دلیل نرسیدن عضو در کشور فوت میکنند. باید فرهنگ ایثار و اهدای عضو در جامعه ترویج شود تا هیچ بیماری در نوبت رسیدن عضو اهدایی نباشد.
انتهای پیام/