در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه ادویه کاجون را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه ادویه کاجونبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ادویه کاجون (Cajun Seasoning) در بسیاری غذاهای گوشتی و غیرگوشتی کاربرد دارد و طعم مطبوع آن هر غذایی را خوش‌طعم تر و دلپذیرتر می کند. در مقایسه با استفاده جداگانه از ادویه‌ها، استفاده از ادویه های ترکیبی آشپزی را آسانتر و نتیجه کار را بهتر می سازد. می توانید این ادویه را به مقدار زیاد تهیه و در غذاهای مختلف استفاده کنید.

مواد لازم

نمک ۲ قاشق چایخوری
پودر سیر ۲ قاشق چایخوری
پاپریکا ۲ و ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
پودر پیاز ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
پونه کوهی خشک شده ۱ و ۱/۴ قاشق چایخوری
آویشن خشک شده ۱ و ۱/۴ قاشق چایخوری
تکه‌های فلفل قرمز (اختیاری) ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

تمام مواد را در ظرفی بریزید و خوب ترکیب کنید تا ترکیبی یکدست بدست بیاید. سپس در ظرف مناسب ریخته و دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.

منبع: ایران کوک

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.