به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خودتون خوب میدونین که دنیای کیک و شیرینی تنوع خیلی زیادی داره. به همین خاطر امروز میخوایم از یه نوع کیک صحبت کنیم که تا حالا اون رو آموزش ندادیم. این کیک با آرد برنج تهیه میشه و به کیک برنج معروفه. این کیک آرد برنج با شیر و شکر و تخم مرغ تهیه میشه؛ و یه کیک با طعمی عالی و منحصر به فرد میسازه.
در واقع این کیک رو میشه به نوعی کیک اسفنجی با آرد برنج دونست که طعم و بافت نسبتا متفاوتی نسبت به کیک ساده و اسفنجی داره. اما تمام اون ویژگیهایی که یه کیک اسفنجی داره، کیک برنجی هم همون ویژگیها رو بهتون میده. مثلا میتونین مابین این کیک از خامه استفاده کنین یا تزیینات فوق العادهای روش پیاده کنین تا فوق العادهتر بشه؛ و حتی به عنوان کیک تولد و یا در مراسمهای مهم دیگه هم استفاده بشه. تا اون جایی که من خبر دارم زادگاه کیک با آرد برنج به کشور ژاپن برمیگرده، اما به قدری دوست داشتنیه که تعجب نمیکنم اگه ببینم در تمام دنیا به همین شیوه تهیه میشه. خب گفتنیها رو گفتیم. حالا بریم سراغ طرز تهیه کیک با آرد برنج خوش طعم و لذیذ.
۱- برای تهیه کیک با آرد برنج ابتدا داخل قالب مخصوص کیک، کاغذ روغنی پهن کنید. آرد برنج را برای از بین رفتن گلوله ها، الک کنید. سپس شیر سویا و اسانس وانیل را با هم مخلوط کرده و در کناری قرار دهید.
۲- به کمک همزن دستی، تخم مرغ و شکر در یک کاسه بریزید و با هم به قدری بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
۳- به هم زدن مخلوط تخم مرغ و شکر را ادامه دهید تا حبابهای براقی روی سطح مایع دیده شود. باز هم، هم زدن تخم مرغ و شکر را ادامه دهید.
۴- در تمام جهات هم زدن مخلوط تخم مرغی را ادامه دهید تا حبابها از بین رفته و مایع مات و کدری باقی بماند. فر را روشن کنید و روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود.
۵- در این مرحله از تهیه کیک برنج باید مخلوط شیر سویا و وانیل را در ظرف محتوی مخلوط تخم مرغ بریزید. خوب بهم بزنید و سپس آرد برنج را اضافه کنید.
۶- با هم زن دستی خمیر کیک را به صورت دایرهای و از پایین به بالا بهم بزنید.
۷- خمیر کیک را در قالبی که قبلا آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید، بریزید. قالب کیک را داخل فر بگذارید تا با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵ دقیقه بپزد.
۸- وقتی زمان پخت کیک برنج ژاپنی شما تمام شد، آن را از فر خارج کرده و از قالب بیرون آورید تا خنک شود.
۹- وقتی سطح کیک کاملا خنک شد، میتوانید کاغذ روغنی را از روی آن بردارید.
۱۰- کیک آرد برنج شما تقریبا آماده است. حالا فقط باید روی آن را با سلفون یا کیسه پلاستیکی بپوشانید و تمام شب آن را در یخچال بگذارید.
۱۱- سپس به صورت ساده و یا با خامه کیک، ترافل رنگی و سس شکلات به دلخواه تزیین کرده و سرو کنید. نوش جان.
– شما میتوانید مقدار مواد اولیه را به میزانی که ترجیح میدهید، تغییر دهید. برای مثال به ازای یک عدد تخم مرغ، ۳۰ گرم آرد برنج، ۲۰ گرم شکر و ۱۰ گرم شیر سویا نیاز دارید.
– زمان پخت کیک برنجی ساده با یک عدد تخم مرغ حدودا ۲۰ دقیقه، به ازای دو عدد تخم مرغ ۲۵ دقیقه، سه عدد تخم مرغ ۳۰ دقیقه، ۴ عدد تخم مرغ ۳۵ دقیقه و پنج عدد تخم مرغ ۴۰ دقیقه است.
– در صورتی که به شیر سویا دسترسی ندارید، میتوانید از شیر معمولی استفاده کنید.
منبع: ایران کوک
انتهای پیام/