به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فینگرفودها، برای میزبانی خلاقانه از مهمانان مشکل پسند، گزینه جذابی است تا یک میزبانی خاطره انگیز را ثبت کنیم. افرادی که در تهیه و تولید فینگرفودها مشارکت دارند، با کمترین متریال، ارزش افزوده زیادی تولید میکنند. شاید یک کوکوی سیب زمینی یا حلیم بادمجان و تکهای نان سبوس دار چاو دار، در وضعیتی عادی، قیمت زیادی نداشته باشد.
اما وقتی در مقیاس فینگرفودها قرار میگیرند و طرح و نقش پیدا میکند، چندین برابر قیمت گذاری شده و با بستههای گران قیمت و طرح دار، ارزش افزوده خوبی برای فروشنده ایجاد میکند.
شبکههای اجتماعی، امروزه بستری عالی برای بازاریابی دیجیتالی، تبلیغات صنعت غذا و فروش محصولات است. البته عدم نظارت اداره بهداشت وسازمان غذا و دارو بر تولید، فروش و توزیع مواد غذایی که در بستر شبکههای اجتماعی تبلیغ میشود، میتواند سلامت شهروندان را تهدید کند که باید مراقبت ویژهای در دستور کار وزارت بهداشت قرار بگیرد.
به هر حال در عصر دیجیتال، بایستی پروتکلها و روشهای نظارتی وارزیابی، به روز رسانی شود و بر اساس طبیعت این اکوسیستم، نهادهای حاکمیتی، به رصد هوشمندانه بپردازند. فینگرفودها امروزه محبوبیت زیادی در بین شکم گردهای ایرانی دارد.
در همه شهرها، تقریبا تولیدکنندگان فینگرفود برای پارتی و همایش و کنفرانس و غیره، مشتری دارند و ردپای آن را در هشتگ فینگرفود مشاهده میکنیم. در طول سال، هزاران جشمن و مهمانی در سراسر کشور برگزار میشود که میزبان، علاقمند است تا به جای تهیه غذاهای سنتی و فرنگی مرسوم، از روشهای خلاقانهای در سرو غذا استفاده کند.
بعضی از شرکتها وسازمانها نیز برای روزهای خاص، از فینگرفودها برای پذیرایی از کارمندان ومشتریان ویژه استفاده میکنند. فینگرفودها ابزاری خوب و ارزان قیمت برای کارآفرینی در صنعت غذا است. میتوان با آنها غذایی ارزان و با طرح و رنگ و نقش جذاب تولید کرد و به بهای خوبی فروخت.
اینستاگرام امروزه با قدرت هشتگ ها، ابزار عالی در اختیار فینگرفود بازها قرار داده تا بتوانند درامد اینترنتی داشته باشند. از طریق اپهای معرفی و فروش غذا نیز میتوان این غذاها را معرفی و عرضه کرد.
روی ۲ هشتگ فینگرفود و فینگرفود آسمان میتوان بیش از ۴۵۰ هزار دستور غذایی و عکس و تجربه تولید وفروش و مصرف این نوع غذاها را مشاهده کرد که الگوهای الهام بخشی برای بانوان جوان به منظور اشتغال زایی در عرصه صنعت غذای لوکس است. هم غذای سنتی و فرنگی و هم انواع کیک و شیرینی را میتوان در اکوسیستم فینگرفودها تولید کرده و در اکوسیستم شبکههای اجتماعی، معرفی و عرضه نمود.
در این عکس، بستههای ساندویچ کوچک را مشاهده میکنیم که برشهای دایرهای و مستطیلی داشته و از انواع سبزی در تولید آن استفاده شده است. خلاقیت در بسته بندی نیز نقش مهمی در دنیای فینگرفودها دارد
خلاقیت و رنگ بندی و نوع طراحی غذاها و بسته بندی را در این دو عکس مشاهده کنید که لازمه کار فعالان فینگرفود است
ژلههای خوشمزه دایرهای همیشه مزین کننده جشنها و پارتیها بوده و مشتاقان زیادی هم دارد. مخصوصا اگر با خامه و نقشهای زیبا دیزاین شود
سینیهای فینگرفودی، از جمله بیزینسهای پر فروش و جذاب مخصوص لاکچری گردها است
عکس بالا، کیک مرغ است. گزینهای عالی و خوش خوراک برای مهمانی رمانتیکها وافرادی که دوست دارند تا سفره و میز شام و نهار خوش رنگ و لعاب و خوشمزهای داشته باشند. یک پیش غذای شیک و مجلسی.
از متداولترین فینگرفودها برای پارتیها که اسنکهای خوبی برای همایشها هم محسوب میشود
به رنگ بندی توجه کنید. هر رنگ، انرژی خاصی دارد واین تاثیر زیادی روی اشتهای افراد داشته و استفاده از رنگهای گرم و سرد در طراخی فینگرفود باید مد نظر آشپزان خلاق باشد
الگوهای دوست داشتنی و خوشمزه برای تولید و ساخت و بسته بندی کیک و شیرینی و غذای فینگرفودی
منبع: روزیاتو
انتهای پیام/