به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورشت مسما بادمجان یک غذای شمالی است که اغلب با خورش بادمجان اشتباه گرفته میشود. این غذای خوش طعم به همراه بادمجان و مرغ سرخ شده جز غذاهایی است که دست کشیدن و صرف نظر کردن از آن مشکل است. این غذا مانند سایر غذاهای ایرانی کمی فوت و فن دارد که با کمک این طرز تهیه بهترین نوع این خورشت را میتوانید تهیه کنید.
مواد لازم
گوشت نیم کیلو – آبغوره ۱ استکان – سیب زمینی ۲ عدد – بادمجان ۳ عدد – گرد لیمو عمانی ۱ قاشق سوپخوری – پیاز ۳ عدد – رب گوجه ۱ قاشق – روغن به میزان لازم – فلفل، نمک، زرد چوبه به میزان لازم
چگونگی تهیه
پیاز را نازک نازک خرد کرده و تفت میدهیم گوشت را اضافه کرده رب گوجه فرنگی را با آنها سرخ نموده سپس آب به آن اضافه نموده تا پخته شود.
آبغوره، نمک، فلفل، زردچوبه و گرد لیمو را اضافه کرده بادمجانها را بریده سرخ کرده سپس قبل از اضافه کردن گوجهها را دو نیم کرده به خورشت اضافه کرده بادمجانها را به آن اضافه کرده بعد از نیم ساعت آماده میشود با سیب زمینی سرخ شده و داخل ظرفی تزیین نموده ۰ این غذا با برنج سرومی شود.
منبع: محشر
انتهای پیام/