در گزارش زیر طرز تهیه یک غذای محلی به نام چاپاتی عدس و اسفناج را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر طرز تهیه چاپاتی عدس و اسفناج را آموزش می‌دهیم.

چاپاتی عدس و اسفناج + طرز تهیه

مواد لازم:

آرد سفید: ۲۲۵ گرم
آرد سبوس دار: ۸۰ گرم
نمک: ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۱ قاشق سوپ خوری
آب ولرم: ۱۸۰ میلی لیتر
روغن زیتون برای مواد میانی نان: ۱ قاشق سوپ خوری
پیاز خرد شده برای مواد میانی نان: ۱۵۰ گرم
سیر له شده برای مواد میانی نان: ۲ حبه
زیره سبز برای مواد میانی نان: ۱ قاشق چایخوری
گرام ماسالا برای مواد میانی نان: ۱ قاشق چایخوری
دانه خردل برای مواد میانی نان: ۲/۱ قاشق چایخوری
زردچوبه برای مواد میانی نان: ۲/۱ قاشق چایخوری
عدس قرمز یا دال برای مواد میانی نان: ۱۰۰ گرم
آب مرغ برای مواد میانی نان نان: ۵۰۰ میلی لیتر
اسفناج خرد شده برای مواد میانی نان: ۲۵۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا روغن را در تابه ریخته و پیاز را در آن همراه سیر له شده خوب تفت می‌دهیم سپس ادویه جات را افزوده و پس از تفت دادن آنهاعدس را همراه آب مرغ اضافه می‌کنیم و پس از ۲۰ دقیقه که عدس با مواد کاملاً پخته شد اسفناج خرد شده را افزوده و مواد را از روی حرارت بر می‌داریم در این مرحله آرد سفید را همراه آرد سبوس دار و نمک مخلوط کرده روغن زیتون را به آن اضافه می‌کنیم و آب ولرم را کم کم افزوده و خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز می‌دهیم و بعد به مدت ۱ ساعت به آن استراحت می‌دهیم. سپس مواد را به ۱۶ قسمت تقسیم کرده و بعد با وردنه آن را باز می‌کینم به اندازه دایره ۱۴ سانتی بعد هر کدام را در کیسه نایلونی قرار داده و از مواد میان نان در آن قرار داده و اطراف خمیر را کمی خالی می‌گذاریم و بعد یک خمیر دیگر روی آن قرار میدهیم و لبه‌های خمیر را با آب مرطوب کرده و به هم می‌چسبانیم و در تابه آن را قرار می‌دهیم تا پخته شود.


منبع: شبکه جهانی جام جم

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.