به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،با شیوع کرونا یکی از مسائلی که مخصوصاً در دوران عید و تعطیلات برای بسیاری از ما اتفاق افتاد، بیخوابیها، کمخوابیها، نامنظم خوابیدن و کم شدن کیفیت خواب بود.
با بازگشت به جریان زندگی کاری که در بسیاری از افراد دورکاری بوده است، خواب بسیاری از افراد نظم بیشتری گرفته است، اما هنوز مشکلاتی را پشت سر میگذارد. راههایی برای تنظیم خواب و دوری از بدخوابیها پیشنهاد میشود.
وقتی شما عادت داشتید برای کار به بیرون از خانه مراجعه کنید، احتمالا در خانهنشینی و قرنطینه سیگنالهای لازم برای زمان کار به مغز شما فرستاده نمیشود. این تفکیک برای بالا رفتن بهرهوری شما در طول روز و برای اطمینان از خواب رفتن در آخر شب، ضروری است. با اجرای دورکاری، اما این کار را میتوانیم با تکنیکهایی در خانه انجام دهیم. لباس مناسب، نه پیژامه خانگی، به تن کنیم و یک فضای کاری با میز و صندلی به کارمان اختصاص دهیم.
اگر در خانه مشغول به کار باشید تلاش برای نگاه داشتن برنامه غذایی مناسب و در نتیجه سیگنالهای طبیعی خواب در بدن کار سادهای نیست. در خانه بودن ممکن است منجر به مصرف میانوعدههای بیشتر که دارای قند و چربی بالاتری هستند و خوردن نامنظم غذا باشد. کافئین و سایر محرکها بر هوشیاری شما اثر میگذارد و خواب شما را احتمالا سختتر میکند. اکنون خوردن و نوشیدن مایعات سالم مهمتر از شیوع کووید ۱۹ است. بیش از حد خوردن و نامنظم خوردن را کنترل کنید.
وسایل الکترونیکی را محدود کنید
بسیاری از ما تا چشم خود را باز میکنیم به شبکههای اجتماعی سر میزنیم و یا تلویزیون میبینیم. به طورمجازی کار میکنید و ممکن است زمان زیادی را در اول صبح و همچنین در آخر شب تلف کنید. سعی کنید این روند را متوقف کنید.
مصرف رسانه خود را محدود کنید، به ویژه از مواردی که در شب وجود دارد و باعث افزایش اضطراب شما میشود. این کار شاید سختترین، اما عاقلانهترین توصیه است که روزی یک الی دوبار به اخبار کرونا نگاه کنید و این زمان نزدیک به خواب شما هم نباشد. خاموش کردن نوتیفیکیشنها برای مزاحم نشدن در ساعت خواب نیز موثر است. حفظ نظم و انضباط امری بسیار حیاتی است که حواسپرتی را به حداقل میرساند و موجب بازیابی مجدد خواب شما خواهد بود.
برنامههای ما به تنظیم ریتم شبانهروزی ما کمک میکنند. اکنون که بسیاری از ما در خانه کار میکنیم و یا حتی صاحب شغل نیستیم و در خانه حضور داریم، برنامهریزی به ما کمک میکند زمان بیدار شدن و خوابیدن را بدانیم. بدون برنامهریزی نه آنقدر خسته میشویم که بخوابیم و نه احساس خوبی از روزی که گذراندهایم، داریم.
سعی کنید حداقل ۱۵ دقیقه را ترجیحا در صبح ورزش خانگی داشته باشید تا ریتم شبانهروزی شما حفظ شود. ورزش به کاهش استرس کمک میکند. ورزش را نباید در زمان نزدیکی به خواب انجام دهید. بهتر است یک الی دوساعت قبل از خواب، ورزش نکنید.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/
الان تو این کلاسای مجازی پدرمون در اومد
چشم درد و سوزش چشم و سردرد و ...
این اپلیکیشن شاد هم فقط برای دبستان فعاله