به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آش آماچ نخود از غذاهای محلی استان کرمان است.
مواد لازم
نخود خیس خورده
۱ لیوان
پیاز متوسط
۱ عدد
سیر
۱ بوته
آرد گندم
۱ استکان
آب
۸ لیوان
نمک و فلفل و زرد چوبه
به مقدار لازم
سیب زمینی متوسط
۲ عدد
طرز تهیه
۱. ابتدا نخودی که از شب قبل خیس خورده با یک بوته سیر پوست گرفته شده داخل خردکن میریزیم تاحالت نیم کوب پیدا کند.
۲. پیاز را داخل روغن با نمک و ادویه تفت میدهیم.
۳. سیب زمینی را پوست گرفته وبه صورت نگینی خورد کرده وداخل پیاز کمی تفت میدهیم.
۴. سپس نخود وسیر خردشده را به مواد اضافه کرده و هفت لیوان آب روی آن میریزیم و حدود نیم ساعت روی شعله متوسط میگذاریم تا سیب ونخود کاملا پخته شود وآب آن کمتر شود.
۵. سپس آردمون رو داخل یک لیوان آب ولرم کاملا حل میکنیم و به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم و به مدت پنج دقیقه مرتب هم میزنیم تا آرد مخلوط شود.
۶. سپس شعله را کم کرده وحدود ده دقیقه صبر میکنیم تا مزه خامی آرد گرفته شود ومواظب باشید ته آن نگیرد.
سایر نکات
این غذا یکی ازغذاهای محلی استان کرمان هست بسیار آسون و کم هزینه. اگر طعم تند دوست دارید میتونید فلفل سیاهشو بیشتر کنید. اگر سوالی بود در خدمتم.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/