به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، موهامورا یک چاشنی با طعم مطبوع لبنانی است که میتوانید در انواع غذاهای خود از آن استفاده کنید.
مواد لازم
فلفل دلمهای قرمز
۳ عدد
سیر
۴ حبه
گردو
۵۰ گرم
زیره سبز (آسیاب شده)
۳/۴ قاشق چای خوری
رب انار
۱.۵ قاشق سوپ خوری
پیاز کوچک
۱ عدد
فلفل قرمز
۱ قاشق چای خوری
نمک
۱ قاشق چای خوری
روغن زیتون
۱/۴ فنجان
طرز تهیه
گردوها را در یک کاسه قرار دهید، روی آن آب بریزید و بگذارید ۱ ساعت خیس بخورد.
حبههای سیر را پوست بکنید و خرد کنید و با نمک در هاون قرار دهید. سیر را بکوبید و له کنید.
فلفلها را بشویید و روی یک سینی شیرینی پزی که کف آن را با فویل پوشانده اید قرار دهید و روی کباب پز زیر شعلهی کباب کننده بگذارید. هر چند دقیقه یکبار آنها را برگردانید تا پوستشان سیاه و ذغالی شود.
در این مرحله فلفلها را با چند قاشق آب در یک کیسهی پلاستیکی قرار دهید. در کیسه را سفت کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. کیسه را باز کنید و پوست فلفلها را بکنید. فلفلها را دو نیم کنید و دانهها و ساقه و سفیدیهای داخلش را جدا کنید.
پیاز را پوست بکنید و ۴ قسمت کنید.
فلفل، پیاز، سیر له شده، گردوی خشک، زیره سبز، رب انار، پوره فلفل قرمز یا پاپریکا و روغن زیتون را داخل ظرف غذا ساز بریزید. به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانی که مخلوط یکدست و غلیظ شود بزنید. طبق ذائقه مزه دار کنید و سس را داخل یک کاسه بریزید. بگذارید سرو شود و سپس در یخچال نگهداری کنید.
سایر نکات
۱. میتوانید از فلفل پیکیلو استفاده کنید.
۲. میتوانید مقدار گردو را دو برابر کنید. سس چربتر و غلیظتر میشود.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/