به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید یکی از دلایلی که باعث می شود دور درست کردن کیک خانگی را خط بکشید این است که به فر دسترسی ندارید. اما برای این هم راهکاری وجود دارد و می توانی در قابلمه و بدون فر یک کیک قابلمه ای خوشگل و خوشمزه درست کنید.
مواد لازم
بیکینگ پودر
۲ قاشق چای خوری
شکر
۳/۴ پیمانه
وانیل
۱ قاشق چای خوری
کره
۱۱۲ گرم
تخم مرغ
۲ عدد
آرد سفید
۱.۵ پیمانه
شیر
۱/۲ پیمانه
پودر کاکائو
۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
آرد و بکینگ پودر را مخلوط ودو بار الک میکنید.
کره، شکر و وانیل را در ظرفی بریزید با همزن بزنید تا نرم شود. (به جای کره میتوانید از۱/۴ لیوان روغن هم استفاده کنید.)
تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید، یعنی هر تخم مرغ را که اضافه میکنید با همزن خوب بزنید تا مایه حالت کرم رنگ و کشدار شود.
بعد آرد را در چند مرحله به مواد اضافه کنید همراه با اضافه کردن آرد شیر را هم کم کم اضافه کنید تا مخلوط شوند. زیاد هم نزنید فقط در حد مخلوط شدن باشد.
اگر خواستید کیک شما دو رنگ شود ۱/۴ مایه کیک یا (۵ ق غ مایه کیک) را با ۲ ق چ پودر کاکائو مخلوط کنید و خوب بهم بزنید تا یکدست شود.
قابلمهای را روی حرارت قرارداده تا گرم شود، بعد ۲ ق غ روغن داخل کف قابلمه ریخته، ابتدا مایه ساده رادر قابلمه بریزید و روش را صاف کنید، بعد مایه کاکائویی را بریزد. (حتما از شعله پخش کن استفاده کنید)
میتوانید با خلال دندان، چنگال یا چاقو روی مایه کیک طرح ایجاد کنید، درب قابلمه را با دم کنی بپوشانید و روی قابلمه قرار دهید تا عرق درب قابلمه روی کیک را خمیری نکند.
در ۵ دقیقه اول حرارت را کمی زیاد کنید بعد حرارت را کم کنید، تا ۳۰ دقیقه درب قابلمه را به هیچ وجه باز نکنید بعداز این زمان با خلال دندان کیک را چک کنید اگر چیزی بهش نچسبید و روی کیک هم بسته بود کیک پخته است. (اگر به خلال دندان چسبید باید اجازه بدید تا پخته شود.)
حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید کمی خنک شود بعد یک بشقاب روی قابلمه قرار دهید تا کیک تان جدا شود.
اگر خواستید طرف دیگر کیک تان هم طلایی شود میتوانید برگردانید داخل قابلمه تا طرف دیگر آن طلایی شود.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/