به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، استیک فلفل چینی یک نوع استیک خوشمزه و متنوع با طعم فلفل و زنجفیل است که با سبک چینی تهیه شده است. امیدوارم تهیه کرده و از آن لذت ببرید.
مواد لازم:
گوشت استیک گاو
۴۵۰ گرم
سس سویا
۶۰ میلی لیتر
شکر
۲ قاشق غذاخوری
آرد ذرت
۲ قاشق غذاخوری
پودر زنجفیل
۱/۲ قاشق چایخوری
روغن مایع
۴ قاشق غذاخوری
پیاز قرمز متوسط
۱ عدد
فلفل دلمهای
۱ عدد
گوجه فرنگی
۲ عدد
طرز تهیه:
گوشت استیکی را به نوارهایی با ضخامت نیم تا یک سانتی برش دهید.
سس سویا، آرد ذرت، زنجفیل و شکر را در یک کاسه ریخته و خوب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. لایههای برش خورده گوشت را در این سس بخوابانید تا همه جای گوشت خوب به سس آغشته شود.
پیاز را به حلقههای یک سانتی برش بزنید. حلقههای پیاز را از هم جدا کنید. فلفل دلمهای را به حلقههای یک سانتی برش بزنید. گوجه فرنگیها را به ضخامت ۲ سانت قاچ کنید.
در یک تابه چدنی یا یک تابه چینی وک (wok) یک قاشق روغن مایع بریزید و روی حرارت متوسط رو به زیاد قرار دهید تا گرم شود. وقتی روغن خوب داغ شد، فقط ۱/۳ برشهای گوشت را درون تابه داغ بریزید و حدود ۳ دقیقه حرارت گوشت را تفت دهید تا رنگ قهوهای به خود بگیرد و خوب سرخ شود. سپس این گوشت را از تابه بیرون آورده و در یک کاسه قرار دهید. مجددا یک قاشق روغن را داغ کنید و ۱/۳ از گوشت باقیمانده را مانند قبل ۳ دقیقه سرخ کنید؛ و در نهایت ۱/۳ باقیمانده گوشت را سرخ کنید و از تابه بیرون آورده و در کاسه محتوی گوشتها قرار دهید.
یک قاشق روغن مایع در تابه ریخته و پیازهای حلقه شده را درون تابه قرار دهید و همه گوشت سرخ شده را روی پیازها بریزید و حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس فلفل سبز را به گوشت و پیاز اضافه کنید و مجددا ۳ دقیقه تفت دهید تا فلفل سبز رنگ روشنتری به خود گرفته و بافت آن نرم شود. در نهایت قاچهای گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و کمی تفت داده و از روی حرارت بردارید. استیک زنجفیلی را با برنج سرو کنید. نوش جان
منبع: دیگچه
انتهای پیام/