این روز‌ها مطلبی درمورد تاثیر نوشیدن آب در کاهس ریسک ابتلا به ویروس کرونا منتشر شده و پزشکان صحت این موضوع را بررسی کرده اند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، گسترش شایعات مختلف در فضای مجازی پس از شیوع ویروس کرونا، منجر به گمراهی مردم شده و شرایط را حادتر کرده است. روش‌هایی که برای پیشگیری و درمان ویروس کرونا بدون هیچ پایه علمی منتشر شده اند، در برخی موارد سلامت افراد را به خطر انداخته اند؛ بنابراین کارشناسان تاکید می‌کنند که مردم به شایعات توجه نکرده و اخبار و اطلاعات مرتبط با ویروس کرونا را از طریق مراجع رسمی و معتبر دنبال کنند.

یکی از شایعات منتشر شده، تاثیر نوشیدن زیاد آب در پیشگیری از ابتلا به کرونا است. متخصصان و پزشکان این مطلب را رد کرده و بدون پشتوانه علمی خوانده اند. کم آبی یا وجود آب بسیار در بدن، هیچ ارتباطی با کاهش ریسک ابتلا به کرونا نداشته و این مطالب شایعه ایی برای گمراه کردن مردم هستند. کارشناسان تاکید می‌کنند مردم به این شایعات توجه نکرده و از انتشار این مطالب بی اساس خودداری کنند.


بیشتر بخوانید: چه نکاتی در مورد ویروس کرونا کاملا نادرست هستند؟


در زمان شیوع کرونا نیز مصرف روزانه ۸ لیوان آب کافی است و مصرف بیشتر توصیه نمی‌شود. بیماران مبتلا به کرونا و کسانی که دارای علائم این بیماری هستند، بهتر است روزانه مقدار زیادی مایعات گرم برای بهبودی سریع تر، مصرف کنند.

استفاده از دارو‌های گیاهی و شیمیایی مختلف و روش‌های درمانی مطرح شده در فضای مجازی، هیچ تاثیری در پیشگیری یا درمان ویروس کرونا ندارد. در حال حاضر درمانی برای این بیماری کشف نشده و تنها راه کنترل آن، پیشگیری از ابتلا با رعایت نکات بهداشتی است.

حسنی/ نوشیدن آب باعث کاهش ریسک ابتلا به کرونا می‌شود؟
استفاده از وسایل محافظت فرد مانند ماسک و دستکش، شست و شوی مداوم دست‌ها و رعایت فاصله اجتماعی از جمله راه‌های پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا هستند. هم چنین توجه به سلامت تغذیه ایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مهم است. عمل به برخی از شایعات تغذیه ایی برای مبارزه با کرونا، به سیستم ایمنی بدن آسیب رسانده و در برخی موارد حتی منجر به مرگ فرد شده است؛ بنابراین برای حفظ سلامت خود، از اعتماد به هر خبر و منبع نامعتبری خودداری کنید.

بیشتر بخوانید: آیا دستکش پارچه‌ای برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا موثر است؟

بیشتر بخوانید: کرونا در تعقیب مصرف کنندگان مواد مخدر

بیشتر بخوانید: احتمال آغاز موج دوم شیوع کرونا در چین

بیشتر بخوانید: آیا گیاهان ناقل ویروس کرونا هستند؟

بیشتر بخوانید: فاصله گذاری اجتماعی را در محل کارتان جدی بگیرید

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۴ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
ضمناً نوشیدن آب در بیرون منزل، خودش می‌تواند احتمال ورود ویروس از طریق شیر آب آلوده یا لیوان آلوده یا بطری آلوده را افزایش دهد. بیرون منزل اصلاً هیچ چیز نخورید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۴ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
ضمناً نوشیدن آب در بیرون منزل، خودش می‌تواند احتمال ورود ویروس از طریق شیر آب آلوده یا لیوان آلوده یا بطری آلوده را افزایش دهد. بیرون منزل اصلاً هیچ چیز نخورید.
آخرین اخبار