رعایت فاصله گذاری اجتماعی در نانوایی ها با وجود ویروس کرونا توصیه می شود.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، از شهروندان خواسته می شود همچنان در خانه بمانند و در صورت اجبار برای خروج از خانه همیشه و همه جا فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

در این راستا فاصله گذاری اجتماعی در واحد‌های صنفی و نانوایی‌ها مهم است و باید نکاتی مورد توجه قرار گیرد.

۱_ کاهش مواجه چهره به چهره کارکنان با مشتری و رعایت حداقل فاصله یک تا دو متر

۲_ در صورتی که مواجه چهره به چهره کارکنان ناگزیر باشد باید در حداقل زمان ممکن صورت پذیرفته و حداقل فاصله یک تا دو متر رعایت شود.

۳_ اجتناب از تجمع در محیط‌های کار از جمله محل استراحت و هرجایی که کارکنان می‌توانند تجمع کنند.

۴_ جلوگیری از ورود افراد متفرقه به محل کار

۵_ ورود مشتریان به داخل نانوایی ممنوع است، مگر آنکه نانوایی فضایی با احتساب رعایت فاصله یک تا دو متر حداکثر برای ۱۰ نفر داشته باشد.

۶_ در صورت امکان نسبت به خط کشی در خارج از محل نانوایی و رعایت فاصله در صف مشتریان اقدام شود تا افراد به ویروس کرونا مبتلا نشوند.

رعایت فاصله حداقل یک تا دو متر در صف مشتریان

۱_ ضرورت استفاده از دستکش و انبرک توسط مسئول تحویل نان که در این مورد در نظر گرفتن یک نفر مسئول برای تحویل نان توصیه می‌شود.

۲_ دریافت وجه نقدی و پرداخت غیر الکترونیکی در نانوایی ممنوع است و پرداخت‌ها به صورت آنلاین و توسط مشتری صورت پذیرد؛ به هیچ عنوان مسئول تحویل نان مجاز به دریافت پول نقد نیست.

۳_ در حد امکان از پیک برای تحویل نان، با رعایت موارد بهداشتی مانند استفاده از ماسک و دستکش استفاده شود.

۴_ نان‌های فانتزی و محلی در واحد‌های صنفی به صورت کامل با روکش قابل رویت پوشیده شود.

ویروس کرونا؛ رعایت فاصله گذاری در نانوایی ها را جدی بگیرید

۵_ از عرضه نان در واحد‌های صنفی محلی به صورت روباز خودداری شود.

۶_ عرضه نان در واحد‌های نانوایی انجام و از فروش نان به متصدیان جهت عرضه نان در واحد‌های صنفی مانند سوپر مارکت‌ها و نظایر آن به صورت جدی خودداری شود.

۷_ نان تامینی واحد‌های صنفی مانند اغذیه فروشی ها، رستوران ها، طباخی، کبابی و ... در پوشش کامل یک بار مصرف به متصدی نان تحویل گردد.

بیشتر بخوانید: تولید انبوه تست‌های سرولوژیک تشخیص کرونا از هفته آینده/ ساخت ماهانه ۹۰۰ دستگاه ونتیلاتور برای تنفس بیماران کرونایی

بیشتر بخوانید: کاهش ۱۵۰۰ میلیاردی درآمد بیمارستان‌ها در بحران کرونا/ فعالیت ۱۱۷ آزمایشگاه برای تشخیص کووید ۱۹

بیشتر بخوانید: آخرین آمار کرونا در ایران؛ تعداد مبتلایان به ویروس کرونا به ۷۶۳۸۹ نفر افزایش یافت

بیشتر بخوانید: آخرین آمار کرونا در ایران؛ تعداد مبتلایان به ویروس کرونا به ۷۶۳۸۹ نفر افزایش یافت

بیشتر بخوانید: روند افزایشی ابتلا به کرونا در استان‌های شمال غربی/ تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ برای قدم زدن در خیابان‌ها نیست

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۵ ۳۰ فروردين ۱۳۹۹
با سلام
خواهشمند است به درد دل فرهنگیان توجه نمایید چرا در اسفند ماه به بهانه یکی بودن بند دهم قانون مدیریت خدمات کشور(افزایش 50 درصدی حقوق) با رتبه بندی برای همکاران فرهنگی(نه کارکنان اداری) افزایش حقوق ناچیزی انجام گرفت.
چرا قانون رتبه بندی فرهنگیان که در مصوبه قرار بود هر فرهنگی حداقل 80 درصد حقوق همتراز هم رتبه خود در دانشگاه(اعضای هیئت علمی) را بگیرد رعایت نشد و یک دکتری با 30 سال سابقه در آموزش و پرورش یک پنجم همتراز خود در وزارت علوم را نمی گیرد.
چرا باید فرهنگی با مدرک دکتری شاغل در روستا که باید روزی 70 کیلومتر برود و 70 کیلومتر برگردد دریافتی او از یک کادر درمان یا سایر وزارت خانه ها با مدرک لیسانس که در مرکز شهر در بهترین شرایط شاغل هست کمتر باشد؟
خواهشا به کشور های پیشرفته توجه بفرمایید. با این شرایط بعد از کرونا از معلمین انتظار تحول نداشته باشید و به عبارتی به آموزش و پیشرفت جامعه زیاد دل نبندید.
الان معلمین زیادی به دنبال خروج از آموزش و پروش هستند و تمایل به کار نیستند و یا معلمی را به عنوان شغل دوم می نگرند که این آفت نظام آموزشی و کشور است.
خواهشا به رتبه بندی معلمان و مفاد آن توجه نمایید.